Sosyal Medya

iPhone

Katlanabilir iPhone X’mi Geliyor? Katlanabilir Galaxy X’e Rakip Gelebilir

Katlanabilir iPhone X'mi Geliyor? Katlanabilir Galaxy X'e Rakip Gelebilir. Apple'ın son patent başvurusu bu konuda ipuçları veriyor.

Katlanabilir iPhone X Nasıl Olur? Fena Olmaz Sanki! 

Katlanabilir iPhone X’mi Geliyor? Apple’ın Son Patent Başvurusu Katlanabilir iPhone için ipuçları veriyor.

Katlanabilir Samsung Galaxy X’e Rakip Gelebilir. Apple bu ay esnek bie ekrana sahip katlanabilir bir elektronik cihaz için ABD’de patent başvurusunda bulundu. Şirketin Samsung’un 2018 başlarında sunmayı planladığı Katlanabilir Galaxy X ile yarışacak bir fikir üzerinde çalıştığı anlaşılıyor.

Açıkça belirtmek gerekirse bu kısa başvurunun yeni bir Katlanabilir iPhone X olma ihtimali dışında; bir dizüstü bilgisayar, bir tablet bilgisayarı, bir cep telefonu, bir kol saati veya başka bir elektronik cihaz olma ihtimali de var.

Samsung Galaxy X Patenti

Elbette Samsung’un katlanabilir OLED ekranlı bir modeli çıkaracağının gün yüzüne çıkmaya başladığı bu zamanlarda ortaya çıkan başvuru teknoloji severleri heyecanlandırdı. Samsung’un bir süre benzer bir cihaz üzerinde çalıştığını duyuyoruz ve biliyoruz; hatta ZTE bile geçen ay katlanabilen bir telefonu başlattı – ancak telefon pazarında bu özelliğin tam olarak devrim gibi karşılandığını söylemek için henüz erken.

Patent başvurularının gerçeğe dönüşmesi bazen yıllarda alabilir. Yine de katlanabilir bir telefonun tasarlanması ve üretilmesi konusundaki teknik zorlukların ötesinde şirket, kullanıcıların cihazlarını nasıl kullandıklarını gözden geçirmek zorunda kalacak ve bu sayede arayüzü en iyi şekilde yararlanacak şekilde yeniden düzenleyecek.

İyimser olanlar için Apple’ın daha önce,esnek ekranlar de dahil olmak üzere ilgili teknolojiler için patent verildiğini belirtmek gerekir. Bu nedenle katlanabilir iPhone X modeli veya adı daha başka ne olacaksa belkide her an da karşımıza çıkabilir.