Sosyal Medya

Mobil

Samsung Galaxy S6 Edge Plus ’ın Teknik Bilgileri Sızdı

Yeni sızıntılara göre telefonun teknik özellikleri de aşağı yukarı belli oldu.

Yeni sızıntılara göre telefonun teknik özellikleri de aşağı yukarı belli oldu.

Galaxy S6, Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 active‘den sonra Samsung yeni bir S6 versiyonu hazırlığında. Bu ayın başında teknoloji devinin son zamanlardaki en gözde modeli Galaxy S6 edge’in daha büyük bir versiyonunun geleceği iddia edilmişti.

Sammobile‘ın aktardığı bilgilere göre SM-G928 kod numarasına sahip olan telefon şu an için Project Zero 2 olarak anılıyor. Ekran boyutu ve birkaç detay dışında Galaxy S6 edge ile hemen hemen aynı teknik özelliklere sahip olanda telefonda 5,4 veya 5,7 inç boyunda iki tarafı da kavisli bir ekranın yer alacağı belirtiliyor. 151 mm uzunluğunda ve 73 mm genişliğe sahip olacağı söylenen telefon böylece Galaxy S6 edge’den 9 mm daha uzun ve 3 mm daha geniş olacak.

Galaxy S6 edge Plus’ta yer alması beklenen diğer özellikler arasında 6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemci, 32 GB dahili hafıza, optik görüntü sabitleme ve 4K video kayıt özellikli 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera ve 3.000 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Samsung’un yeni Galaxy S6 modelini eylül ayındaki IFA Fuarı’nı beklemeden görücüye çıkarması bekleniyor.