Sosyal Medya

Samsung

Samsung Galaxy S8 Canlı Yayın Başladı, Canlı İzleyebilirsiniz!

Samsung Galaxy S8 Canlı Yayını, Saat 18:00'de Buradan İzleyebilirsiniz. Samsung Galaxy Unpacked Canlı Yayın, Türkiye Saati ile 18:00'de

Samsung Galaxy S8 Lansmanı Canlı Yayını Nereden izlenebilir?

Samsung Galaxy S8 Canlı Yayını Saat 18:00’de!

Samsung’un yeni amiral gemisi bugün Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınla tanıtılacak. Etkinliği takip etmek isteyenler buradan canlı izleyebilir.

Galaxy UNPACKED Canlı yayını izleyin
29 Mart 2017, TSİ 18:00’da burada

Canlı Yayın

Galaxy S8 Canlı Yayını

Geçen yıl Galaxy Note 7 olan felaketini takiben Samsung, bir sonraki amiral gemisi olan Galaxy S8 ile müşterilerin güvenini kazanmak ve hayranlarını etkilemeye çalışacak.

 

Beklentiler Neler?

Samsung Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemiyle Geliyor!

Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemi, iris Tarayıcı, Parmak izi okuyucu!

Samsung yeni amiral gemisine bir güvenlik katmanı daha eklemiş görünüyor. Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus yan yana görüntüleri ortaya çıktı.

Galaxy S8’lerde güçlü iris tarama sistemi ve parmak izi okuyucu güvenlik sistemlerine ilave olarak Ultra Hızlı Yüz tanıma sistemi de eklenmiş görünüyor.

Samsung Galaxy S8’e 3 katmanlı güvenlik! Galaxy S8 Ultra Hızlı Yüz Tanıma Sistemi!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung hakkında daha önce Investor tarafından yayımlanan raporda; yeni amiral gemisinin iris tarayıcı ve parmak izi okuyucu ile geleceği aktarılmıştı. Samsung, yaklaşmakta olan amiral gemisi cihazına ayrıca; artırılmış yüz tanıma özelliğini de ekleyerek biyometrik güvenliğin bir başka katmanını 3’e çıkarmış oldu.

 

Samsung Galaxy S8 Fiyatları ve Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı.

Samsung Galaxy S8 Fiyatları ve Renk Seçenekleri! Galaxy S8 Plus Fiyatı Satış Fiyatı Ne Olacak?

Samsung’un yeni amiral gemisi hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu ayın sonunda resmi olarak tanıtılması beklenen S8’in renk seçenekleri ve fiyatları belli oldu.

Nisan ayında satışa sunulacak Samsung Galaxy S8 3 Renk seçeneği olacak. Renk seçeneklerine ilişkin görüntüler ocak ayında yeni amiral gemisinin ilk görüntülerini yayımlanan Evan Blass’ın Twitter hesabından yayınlandı.

Samsung Galaxy S8 Renk Seçenekleri

  • Black Sky,
  • Orchid Grey,
  • Arctic Silver.

Ayrıca, telefonun Avrupa Satış Fiyatları da tweet’te yer aldı. Buna göre S8 için 799 €, S8 + için 899 € perakende satış fiyatı olacak!

Samsung Galaxy S8 Satış Fiyatları

  • S8 – 799€
  • S8+ – 899€