Sosyal Medya

Tablet

Samsung, Galaxy Tab S6’nın Lite sürümünü tanıtabilir

Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Tanıdık tasarım şimdi daha bütçe dostu özelliklerle satışa sunulabilir. Samsung'un modern ama daha uygun fiyatlı.

Samsung, Galaxy Tab S6’nın Lite sürümünü tanıtabilir

Samsung Galaxy Tab S6 Lite, Tanıdık tasarım daha uygun fiyata gelebilir.

Samsung, amiral gemisi ürünlerine Lite etiketini koyma konusunda biraz isteksiz olabilir ancak giderek artan maliyetler ve uygun bütçeli ürünlerin sıklıkla kullanıldığı pazarlar için “Lite” sürümlerini piyasaya sürmek zorunda kalıyor. Bu ürünlerden birisi ise Galaxy Tab S6 tabletin Lite sürümü olacak.

Android Headlines tarafından paylaşılan Galaxy Tab S6 Lite detaylarına göre şirketin bu stratejisinin bir ürünü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Orjinal Tab S6 ile aynı boyutta olacak yeni Lite sürümde Exynos 9611 yongası (diğer bölgelerde ise Snapdragon 600 Serisi) 4 GB RAM ve 64GB ile 128GB depolama alanlı bir sürüm olacak.

Ancak en büyük değişiklik S-Pen’de olabilir. Resimde kullanılan kalemin ayrı şarj edilebilecek ve muhtemelen isteğe bağlı bir opsiyon olarak sunulacak bir şeye benziyor. Yakın bir gelecekte piyasaya sürülmesi şaşırtıcı olmaz. Normal ve size pahalı gelebilecek bir S6 tablet almadan önce Samsung’un bu modern ama daha cazip ürününü tercih edebilirsiniz.

Android HeadLines