Sosyal Medya

Samsung

Yeni Samsung J2 Pro, İnternetsiz Telefon İsteyenlere Yeni Çözüm

Yeni Samsung J2 Pro, İnternetsiz Telefon İsteyenlere Yeni Çözüm. Çocuklara, internet istemeyen gençlere, yaşlılara en yeni alternatif Samsung'tan Geldi.

Samsung Sadece Telefon Kullanmayı İsteyenler için Yeni Model Duyurdu

Samsung’un En Yeni Telefonu İnternete Bağlanamıyor. Samsung’tan İnternete Bağlanamayan Telefon! Samsung J2 Pro.

Yeni Samsung J2 Pro, İnternetsiz Telefon İsteyenlere Yeni Çözüm. Çocuklara, internet istemeyen gençlere, yaşlılara en yeni alternatif Samsung’tan Geldi.

Mobil telefon faturasının çok gelmesinden endişe edenler,çocuklarına internetsiz telefon isteyenler, yada yaşlı akrabalarının kullanabileceği telefon isteyenler için yeni bir alternatif Güney Koreli Teknoloji Devinden geldi.

Daha önceleri düşük bütçeli çoğunlukla Nokia sürümlerini tercih edenler doğrusu çok fazla alternatif yok. Samsung, 3G, LTE ve WiFi’ye erişemeyen yeni akıllı telefonu Galaxy J1 Pro ile bu pazarın bir kısmını yakalamayı umuyordu.

Yeni Samsung J2 Pro

Temelde, modifiye edilmiş modemi ile düşük ücretli bir Android akıllı telefonu, çocuklar, yaşlılar ve paranoyak tipler için mükemmel hale getiriyor. Samsung ülkenin üniversiteye giriş sınavları öncesi özellikle 18-21 yaşındaki gençleri hedefliyor.

İnternetsiz Samsung J2 Pro Özellikleri

Samsung J2 Pro, 1.5GB RAM ve 2.600 mAh’lik bir pil, 1.4Ghz dört çekirdekli işlemci orta sınıf telefonun; QHD Super AMOLED ekranı, 4,9 inç (2,5 inç) büyüklüğünde ve görüntüleme cephesinde; arka tarafta 8 megapiksellik bir objektif ve 5 megapiksel selfi  kamerası var.

Galaxy J2 Pro, 199,100 Kore Won’u (yaklaşık 185 $) olarak fiyatlandırıldı ve siyah veya altın renkli olarak geliyor.