Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung Pil Ömrünü Uzatmak için Beş Yıllık Gear S2’yi Güncelliyor

Samsung Gear S2'yi güncelliyor. Samsung Pil Ömrünü Uzatmak için Beş Yıllık Gear S2'yi Güncelliyor. Yeni güncellemede yeni arayüzde olabilir.

Samsung Pil Ömrünü Uzatmak için Neredeyse Beş Yıllık Gear S2’yi Güncelliyor

Yeni Gear S2 güncellemesinde güvenlik geliştirmeleri ve yeni bir kullanıcı arayüzü var.

Samsung Gear S2 gibi giyilebilir cihazlar için iki yada üç yıl gibi bir yazılım güncelleme aralığı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Apple Watch‘un aksine daha uzun sürelerde yazılım güncellemeleri alıyor.

SamMobile’ın belirttiğine göre son güncelleme ile Samsung, neredeyse beş yıllık Gear S2 modelinin hem pil ömrünü uzattı hemde daha güvenli hale getirdi. Üstelik kullanıcı arayüzünde de iyileştirmelerin yapıldığında dair ifadeler var.

Yine de 6.79MB’lık bir güncellemeden beklentileri fazla tutmamakta fayda var. Kullanıcı arayüzü değişikliği henüz doğrulanmış değil. Yine de bir Gear S2 sahibiyseniz en son güncellemeyi yapmanızda fayda var.

Bunun yanında şirketin Tizen işletim sistemli cihazlarını güncelleme alışkanlığı da var. Mayıs ayında Galaxy Watch, Gear S3 ve Gear Sport’u güncelleyerek yeni Galaxy Watch özelliklerini eski cihazlarının da kullanımına sunmuştu.