Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Samsung SWallet ve WhatsApp, Galaxy Watch Serisine Geliyor

Samsung SWallet ve WhatsApp ile, kullanıcılar her zamankinden daha fazlasını doğrudan bileklerinden yapabilecekler.

Samsung SWallet ve WhatsApp, Galaxy Watch Serisine Geliyor

 

Samsung Electronics, Galaxy Watch serisi için geliştirilen bir dizi yeni uygulama, Galaxy kullanıcıları için daha duyarlı, uyarlanabilir ve çok işlevli akıllı saat deneyimleri sunacak. Samsung SWallet ve WhatsApp ile, kullanıcılar her zamankinden daha fazlasını doğrudan bileklerinden yapabilecekler.

 

  • Samsung SWallet: Samsung SWallet geçtiğimiz yıl, kullanıcıların cüzdanları ve akıllı telefonları arasındaki ilişkiyi daha da sağlamlaştırmak için Samsung Pay ile Samsung Pass’i birleştirmişti. Şimdi, Samsung SWallet yeni Galaxy Watch serisine de geliyor. Hepsi bir arada Samsung SWallet uygulamasıyla kullanıcılar, akıllı saatlerinden kolayca ödeme yapabiliyor, kimliklerini gösterebiliyor ve etkinlik biletlerini alabiliyorlar.

 

  • WhatsApp: Giyilebilir teknoloji ekosisteminin yeni bir inovasyonu olarak, Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch4 kullanıcıları artık WhatsApp’ın ilk akıllı saat uygulamasını kullanabilecek. Uygulama, kullanıcıların telefonlarını çıkarmalarına gerek kalmadan konuşmalara devam etmelerine, mesajlara sesli yanıt vermelerine ve hatta aramaları yanıtlamalarına olanak tanıyacak.

 

Bu yeni özellikler sayesinde Samsung Galaxy Watch serisi, çok yönlü işlevler ve daha kolay kullanılabilirlik kazanacak. Samsung, 26 Temmuz’da Türkiye saatiyle 14:00’te gerçekleşecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak daha pek çok özellikle birlikte, Galaxy Watch serisinde daha geniş bir uygulama ekosistemini kullanıma sunmaya ve kullanıcıların deneyimini en üst düzeye çıkarmaya devam ediyor.