Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Samsung Telefonlar Rastgele Mesaj ve Fotoğraf Gönderiyor, Dikkat EDİN!

Samsung Telefonlar Rastgele Mesaj ve Fotoğraf Gönderiyor, Dikkat EDİN!. Arkadaşlarınıza istem dışı mesaj göndermiş olabilirsiniz! Bu Utanç verici durumlara sebebiyet verebilir.

Samsung’un Text Uygulaması Sizi Utandırabilir!

Samsung’un Text Uygulaması Rastgele Mesaj ve Fotoğraf Gönderiyor. İstem dışı gönderdiğiniz resimler başınıza iş açabilir.

Samsung telefonlar, kullanıcıların fotoğraflarını izinsiz olarak rasgele kişilerle paylaşıyor!

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok imtina ettikleri şey muhtemelen rehberlerindeki kişilere istem dışı mesajlar ve resimler göndermek olsa gerek. Ancak bazı Samsung telefon sahipleri bu duruma farkında olmadan düşmüş olabilir.

Samsung’un Community Forumlarında ve Reddit’te telefonun resmi Mesajlaşma Uygulamasının rastgele fotoğraflar ve mesajları kişilere gönderdiğine dair şikayetler var.

Bir olayda, birisi tüm fotoğraf galerisini bir gecede kız arkadaşına yolladı.

Öte yandan, bu sorunla uğraşanların çoğunun T-Mobile ABD kullanıcısı olduğu ve operatörün son RCS mesajlaşma güncellemesiyle ilgili olabileceğini de söylediler. Ancak, T-Mobile bunu bir Samsung sorunu olarak tanımladı. Bu arada Samsung, Gizmodo’ya verdiği demeçte söz konusu şikayetleri bildiklerini ve ekiplerinin “bunu araştırdığını” söyledi.

Bu rastgele mesaj gönderme sorunu tek bir cihazla alakalı da görünmüyor. Çok sayıda telefon Galaxy S9 gibi mevcut nesil modelleri de dahil olmak üzere rastgele mesaj kusuru yaşıyor.

Bir düzeltme olduğunda kesin değil. Bu arada, en iyi seçiminiz Mesajları devre dışı bırakmak ve Google’ın Android Messages gibi başka bir uygulamayı kullanmak olabilir.

Bunun küçük önemsiz bir hata olmadığını tekrar söylemekte fayda var, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize bazı açıklamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz, dikkatli olun!

Samsung Telefonlar Rastgele Mesaj ve Fotoğraf Gönderiyor! Aman Dikkat!