Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Samsung SUHD TV’lerde 2000 TL İndirim Fırsatı

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, Samsung SUHD TV'lerde 2000 TL indirim Fırsatı yılbaşına kadar devam ediyor. Kampanya Detayları Burada!

Büyük Ekran Samsung SUHD TV’lerde Büyük Fırsat!

Samsung SUHD TV satın alanlara 2000 TL’ye varan geri ödeme avantajı! 10 yıldır dünyanın 1 numaralı TV üreticisi olan Samsung, büyük ekranlı TV’lerde futbol keyfini yaşamak isteyen kullanıcılara; satın aldıkları TV’nin 2000 TL’ye kadarını geri ödüyor.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, SUHD TV'lerde 2000 TL indirim !

Büyük TV Günleri 

Ekim ayında hayata geçirdiği “Büyük TV Günleri” kampanyası ile futbol severlerin dikkatini çeken Samsung; yılsonuna kadar daha da cazip bir fırsat sunarak futbolun keyfini büyük ekranlı SUHD TV’lerde doyasıya çıkartmak isteyenler için benzersiz bir kampanyaya imza atıyor.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, SUHD TV'lerde 2000 TL indirim !

Samsung Electronics, kampanya dâhilinde 31 Aralık’a kadar büyük ekranlı Samsung SUHD TV satın alan tüketicilere, tercih ettikleri modele göre 2000 TL’ye kadar varan geri ödeme yapacak.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, SUHD TV'lerde 2000 TL indirim !

14 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında belirli Samsung SUHD TV’lerden birini satını alan kullanıcılar, TV kurulumlarını yaptırdıktan sonra http://www.samsung.com/tr/tvgeriodemekampanyasi adresini ziyaret ederek başvuru formunu doldurduktan sonra kampanyaya katılabilecekler. Başvuru formları kabul edilen ve kampanyadan yararlanma hakkı kazanan müşterilere; kendilerine kampanyaya katılma hakkı elde ettiklerine dair bir bildirim iletilmesinin ardından; 30 gün içerisinde, katılımcıların başvuru formlarında belirttikleri hesap numaralarına geri ödeme yapılacak. Geri ödeme miktarı, satın alınan Samsung SUHD TV modeline göre farklılık gösterecek.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye http://www.samsung.com/tr/tvgeriodemekampanyasi adresinden ulaşılabilir.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, SUHD TV'lerde 2000 TL indirim !

2016 model Samsung SUHD TV’ler teknolojide çığır açıyor!

TV teknolojisinde ‘Quantum Dot’ çağına öncülük eden Samsung’un Türkiye’de de satışa sunulan 2016 model Samsung SUHD TV’leri, 2015 model SUHD TV’lere kıyasla daha az enerji tüketerek daha parlak bir görüntü sağlıyor. Tümü maksimum 1.000 nit parlaklık ile 1000 HDR (Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisine sahip olan 2016 model SUHD TV’ler, gün ışığının parlaklığında dahi izleyiciye görüntüleri canlı renkler ve tüm detaylarıyla izleyebilme keyfi sunuyor.

Samsung TV Geri Ödeme Kampanyası, SUHD TV'lerde 2000 TL indirim !

 

Yansıma engelleyici ek panel!

2016 model Samsung SUHD TV’ler, ayrıca ‘Ultra Black’ adı verilen yansıma engelleyici özel bir panel içerirken, Smart TV kullanıcı deneyimini (UX) de yeniden tasarlayarak kullanıcılara, ana ekran üzerindeki tek bir menüden en sevdikleri TV programlarına, kaynağı fark etmeksizin ulaşma imkânı tanıyor. Bu kaynaklar kablo ve OTT sağlayıcılarını, hatta oyun konsolları ve Blu-ray oynatıcıları gibi bağlı cihazları da kapsayabiliyor.

Tüm bağlı cihazları tek bir kumandayla kontrol etme konforu!

Diğer bir Samsung SUHD TV yeniliği ise tek bir uzaktan kumanda ile TV’ye bağlı farklı cihazlar için farklı kumandalar kullanma ihtiyacını ortadan kaldırması. Video modemleri, set üstü kutular, Blu-ray oynatıcılar ve oyun konsolları dâhil tüm bağlı cihazlar tek bir kumandadan kontrol edilebiliyor.

 

/SamsungTurkiye #samsungturkiye SamsungTurkiye SamsungTurkiye