Sosyal Medya

Mobil

Samsung Ultimate Test Programı Sadece 1$ : iPhone Kullanıcılarına!

Samsung Ultimate Test Programı Sadece 1$ : iPhone Kullanıcılarına!

Samsung yeni pazarlama stratejisi çok konuşulacak.

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung özellikle yaklaşan iPhone lansmanı öncesi yeni çıkardığı modelleri ile iPhone kullanıcılarını kendine çekmeye kararlı gözüküyor.

Screen Shot 2015-08-21 at 10.24.35

Buna şimdi de sadece iPhone sahipleri için yeni başlatacağını duyurduğu Samsung Ultimate Test Programı ile desteklemeye çalışıyor.

Samsung’un bu yeni pazarlama stratejisine göre iPhone sahipleri sadece 1$’a Samsung’un Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerini 30 gün boyunca test edebilecek.

Samsung pazarlama başkan yardımcısı Elizabeth Solomon “Biz insanlara Samsung Ultimate test Programı aracılığıyla bir bir zorunluluk olmadan ilke elden en yeni akıllı telefonlarımızı denemek için şans vermek istiyoruz” dedi.

Sistem Nasıl Çalışacak?

Screen Shot 2015-08-21 at 10.26.15

Yukarıda gibi SamsungPromotions.com adresinden denemek istediğiniz telefonu seçtikten sonra size bir email gelecek ve gidip elinizdeki iPhone ile takas yapacaksınız.

Samsung pazarlama başkanı hiçbir zorunluluk olmadan desede ben buradan iphone’u verip diğer telefonu alacakmışız gibi anladım. Teminat daha pahalı olan iPhone’umuz olacak herhalde.

Yine de düşünenler için ideal bir fırsat gibi duruyor.