Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Schafer Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici ile Kırışıklıklara Son!

Schafer Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici ile zamandan tasarruf sağlarken, kırışıklıkları yorulmadan açma imkânı sunuyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Glatt Sky ütü ergonomik ve küçük ebatlarıyla yaz aylarında sık seyahat edenlerin de favorisi olmaya aday.

Schafer Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici ile Kırışıklıklara Son!

 

Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünleriyle dikkat çeken Schafer, Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici ile zamandan tasarruf sağlarken, kırışıklıkları yorulmadan açma imkânı sunuyor. Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan Glatt Sky ütü ergonomik ve küçük ebatlarıyla yaz aylarında sık seyahat edenlerin de favorisi olmaya aday.

 

Ütü masasına ihtiyaç duymadan asılı hâlde olan kıyafetlerin kırışıklıklarını zahmetsiz şekilde ve dikey formda giderilmesini sağlayan Schafer Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici, 1400 W maksimum ısıtma gücü, yoğunluğu ayarlanabilen sürekli buhar ve 20 Gr./dakika maksimum buhar çıkışı ile tüm kumaş tiplerinde hızlı, zahmetsiz ve kusursuz bir sonuca ulaşıyor. 320 ml çıkarılabilir su haznesi bulunan cihaz tek seferde fazla sayıda kıyafet için kullanılabilirken seramik tabanı ve hassas kumaşlar için özel aparatı ile kumaşlara zarar vermiyor.

 

 

Günlük kullanım için ergonomik ve kusursuz olarak tasarlanan ürünün kaba kumaşlar için özel fırçası da bulunuyor.  Yaka ve kol manşetleri gibi kırışıklığın açılması zor olan bölgelerde bile mükemmel düzleştirme sağlayan üründe bulunan ışıklı gösterge paneli sayesinde kullanıma hazır olduğunu anlaşılabiliyor. Açma-kapatma butonu ve otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sağlıyor.

Schafer Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici

Özellikle yaz mevsiminde seyahatlerin artmasıyla taşınabilir boyutları ile pratik ve mükemmel bir çözüm sağlayan ürün sayesinde valizde oluşabilecek kırışıklıkları kolayca düzeltmek mümkün oluyor. Schafer, her türlü kıyafete ve kumaşa uygun kırışıklık giderici olan bir ürün olan Glatt Sky Buharlı Kırışıklık Giderici Ütüye sahip olmak isteyen müşterilerini mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.