Sosyal Medya

Donanım

Schneider Electric, EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisi 43U’yu Piyasaya Sürdü

Schneider Electric Akıllı Soğutma Teknolojisine Sahip EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisi 43U’yu Piyasaya Sürdü

  • Bu yeni sınır bilişim çözümü özel bir IT odası ihtiyacını ortadan kaldırarak IT kuruluşlarında sermaye giderlerinde yüzde 48’e varan tasarruf ve yüzde 20 daha hızlı pazara sunma süresi sağlıyor
  • IT çözüm sağlayıcıları ve son kullanıcıların saha mühendislik maliyetlerinde yüzde 40’a varan tasarruf sağlaması ve bakım maliyetlerini yüzde 7 azaltması için tasarlanmıştır
  • Düşük ile orta yoğunluktaki uygulamalar ve 7/24 hassas soğutması bulunmayan ortamlarda gelişmiş enerji soğutması için üç soğutma modu arasında otomatik geçiş yapar

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider konumda bulunan Schneider Electric, yaptığı açıklamada şirketin ticari ve ofis mikro veri merkezi ürün serisinde en yüksek kapasiteyi sunan 43U ile birlikte EcoStruxure™ Mikro Veri Merkezi C Serisinin genişletildiğini duyurdu. Gelişmiş koruma ve enerji verimliliği için akıllı soğutma teknolojisi sunan yeni 43U C Serisi, sistemin gerçek zamanlı ihtiyaçlarına göre üç soğutma modu arasında otomatik geçiş yapan piyasadaki tek çözümdür.

Müşterilerin her türlü sınır bilişim ortamında veya ticari ortamda basit, güvenli ve güvenilir bir şekilde IT kurmasına yardımcı olan bu yeni çözüm en büyük ve tam teçhizatlı modeldir. Özel bir IT odası ihtiyacını ortadan kaldırarak sermaye giderlerinde yüzde 48’e varan ve zamandan da yüzde 20 oranında tasarruf sağlar. Ayrıca saha mühendislik maliyetlerinde yüzde 40’a varan tasarruf sunar ve bakım maliyetlerini yüzde 7 azaltır.

EcoStruxure Mikro Veri Merkezleri, bağlı bulunduğu fiziksel altyapıyla esneklik ve güvenliği artırır, bulut tabanlı bir yönetim platformuyla işletme maliyetlerini düşürür ve tasarım ve kurulum karmaşıklığını azaltır. Schneider Electric Teklif Yönetimi, Kabin ve Edge Sistemleri ile Enerji Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Baptiste Plagne konuyla ilgili şunları söyledi: “EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C-Serisi 43U, ticari ortamların benzersiz zorluklarıyla başa çıkmak için daha fazla kapasite, daha fazla tasarruf ve daha fazla dahili özellik sunan en son üründür. Pazardaki bir boşluğu dolduran EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C-Serisi 43U, dijital ortamımızın daima çalışır durumda olmasını sağlayan IT çözüm sağlayıcıları ve IT profesyonelleri düşünülerek tasarlanmıştır.” 

Eksiksiz bir edge yönetimi çözümü

Yeni 43U C Serisi, EcoStruxure IT Software and Digital Services ile uzaktan izlenebilen eksiksiz bir edge yönetimi çözümü sunmaktadır. Schneider Electric’in yazılım ve hizmet portföyü, müşterilerin kritik altyapı cihazlarını sorunsuz bir şekilde kendi başlarına veya bir iş ortağıyla birlikte yönetmesi veya kendi adına yönetmeleri amacıyla Schneider Electric uzman hizmet mühendislerinden yararlanmak için ihtiyaç duydukları gücü ve esnekliği sağlar.

43U C Serisi IT çözüm sunucuları, distribütörleri ve ortaklıklarının yanı sıra bankacılık, finansal hizmetler, perakende, sağlık, devlet ve eğitim dahil olmak üzere dikey segmentlere dağılmış IT profesyonelleri için tasarlanmıştır. 43U C Serisi malzeme odaları, IT dolapları ve ofis alanları gibi düşük ile orta yoğunluktaki uygulamalar ve 7/24 hassas soğutması bulunmayan ortamlar için tasarlanmıştır.

Yeni 43U C Serisinin faydaları:

  • Enerji Verimliliğine Sahip Soğutma Teknolojisi: Gelişmiş enerji verimliliği ve statik birikme ve aşırı ısınmaya karşı ek koruma için sistemin gerçek zamanlı ihtiyaçlarına göre aktif, eko ve acil durum şeklindeki üç soğutma modu arasında otomatik geçiş yapar.
  • Daha fazla yer: Ticari (C Serisi) EcoStruxure Mikro Veri Merkezi serimizde en yüksek kapasiteyle 36U’ya kadar kullanılabilir alan sunar.
  • İç mekanlara ve ticari ortamlara uygun: Toz, güç dalgalanmaları, orta düzeydeki sıcaklık değişimleri ve hassas IT ekipmanları için özel olarak hazırlanmamış güvenli olmayan yerlerin zorluklarına dayanır.

Şimdilik seçili ülkelerde piyasaya sunuluyor

43U C Serisi halihazırda Güney Amerika, Orta Doğu, Afrika, Hindistan, Güney Doğu Asya ve Pasifik’te piyasaya sunulmaktadır.

Kullanıcılar EcoStruxure Mikro Veri Merkezleri sayesinde tasarımı birden fazla ortamda standartlaştırabilir ve kurulumu ve bakımı daha kolay olan hepsi bir arada tek bir çözüm sipariş edebilir. Schneider Electric sınıfının en iyi tasarım aracı olan Local Edge Configurator, global bir tedarik zinciri, bir ortaklar ve IT ortaklıkları ekosistemi ile global uyum ve sertifikalar sunmaktadır.

Yeni EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisi 43U hakkında daha fazla bilgi için web sayfamızı ziyaret edin. Bu yeni çözüm IT Channel aracılığıyla ve stratejik projeler için doğrudan Schneider Electric üzerinden satın alınabilir.


EcoStruxure Hakkında

EcoStruxure™ açık, birlikte çalışabilir, IoT özellikli bir sistem mimarisi ve platformudur. EcoStruxure, tüketicilerimiz için güvenlik, güvenilirlik, verimlilik, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik etrafında gelişmiş değerler sunar. EcoStruxure, Her Seviyede İnovasyon sunmak için IoT, mobilite, algılama, bulut, analitikler ve siber güvenlik alanlarındaki gelişmelerden faydalanır. Buna Müşteri Kullanım Döngüsü Yazılımı tarafından desteklenen Bağlı Ürünler, Edge Kontrolü ve Uygulamalar, Analitik ve Hizmetler de dahildir. EcoStruxure™ 20.000’in üzerinde geliştirici ve 650.000 hizmet tedarikçisi ve iş ortağının desteğiyle yaklaşık 500.000 tesis ve 3.000 kamu hizmet tedarikçisi tarafından kullanılmakta ve yönetilen 2 milyondan fazla varlığı birbirine bağlamaktadır. Enerji ve sürdürülebilirlik üzerine danışmanlıktan varlıklarınızın yaşam döngüsünü optimize etmeye kadar tüm konularda iş ihtiyaçlarınızı karşılayacak hizmetleri dünyanın her yerinde sağlıyoruz. Müşteri odaklı bir kuruluş olarak güvenilir danışmanınız olan Schneider Electric; varlık güvenilirliğinin artırılması, toplam sahip olma maliyetinin iyileştirilmesi ve kuruluşunuzda sürdürülebilirlik, verimlilik ve güvenlik hedefli dijital dönüşümün yürütülmesine yardımcı olmaktadır.


Schneider Electric Hakkında

Schneider’in amacı herkesin enerji ve kaynaklardan en iyi şekilde faydalanmasına yardımcı olmak, süreçleri ve sürdürülebilirliği ilişkilendirmektir. Schneider Electric‘te biz buna Life Is On diyoruz.

Misyonumuz Sürdürülebilirlik ve Verimlilikte dijital iş ortağınız olmaktır.

Dijital dönüşümü teşvik etmek amacıyla kullanım döngüsünün tamamında dünya lideri süreç ve enerji teknolojilerini, uç nokta – bulut bağlantı ürünlerini, kontrolleri, yazılım ve hizmetleri entegre ediyor; evler, binalar, veri merkezleri, altyapı ve sektörlerde entegre şirket yönetimini mümkün kılıyoruz.

Global şirketler arasında en yerel olanıyızAnlamlı Hedeflerimizi, Kapsayıcı ve Güçlendirilmiş değerlerimizi paylaşanlarla işbirliği içinde açık standartları ve ortaklık ekosistemlerini savunuyoruz.

Etiketler: #EcoStruxure #LifeIsOn #IoT #EdgeComputing