Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

SECURITAS 2022’de “Veri, Verimlilik ve Değişim” e ODAKLANACAK…

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, 5 Kasım 2021’de gerçekleştirdiği Başlama Vuruşu Toplantısı’nda 2022’de odaklanacağı öncelikli konuları açıkladı.

SECURITAS 2022’de “Veri, Verimlilik ve Değişim” e ODAKLANACAK…

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, 5 Kasım 2021’de gerçekleştirdiği Başlama Vuruşu Toplantısı’nda 2022’de odaklanacağı öncelikli konuları açıkladı. Teknoloji yatırımlarını daha da artırarak hızlı bir dönüşüme giren şirket, önümüzdeki yıl için “veri odaklı, verimli ve değişim” konularına odaklanmayı hedefliyor.

Pandemi nedeniyle bu yıl da online olarak gerçekleştirilen toplantıya idari kadrodan tüm idari kadro katıldı. 2025 Stratejisi içinde de yer alan “verimlilik” “veri odaklılık” ve “değişim” konularının ele alındığı toplantıda düzenlenen paneller Securitas’ın bu konulardaki yaklaşımları farklı yönleriyle ele alındı. Toplantının kapanış konuşmasını yapan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, “Securitas olarak hem globalde hem de Türkiye’den uzun süredir büyük bir değişim sürecinden geçiyoruz. Teknoloji ile desteklediğimiz bu değişim bize veri analizinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Müşterilerimize ölçülebilir güvenlik hizmeti sunuyor olmamız bizi rakiplerimizden farklılaştırıyor’ dedi.

Teknolojiye paralel insan kaynağına da yatırıma devam edeceklerinin altını çizen Kösereisoğlu “Farkı insan yaratır. Sistemler onları kullanan insanlar olmadıkça hiçbir işe yaramazlar. “Securitas çalışanlarıdır” mottomuzdan da yola çıkarak, insana kaynağına yatırımımızı önümüzdeki dönemde de arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Tepe Güvenlik satin almasıyla Securitas Türkiye’nin küçük ve orta ölçekli işletmelerin dünyasına daha yoğun girmeye başlayacağına dikkat çeken Murat Kösereisoğlu;

”Elektronik çözümler, alarm sistemleri ve alarm izleme merkezi ile 81 ilde hizmet veren Tepe Güvenliğin tecrübeli kadrosu ile Securitas’ın bir parçası olması mutluluk verici. Güçlü bir ekip ile Tepe Güvenlik, Securitas Türkiye’ye yeni bir dünyanın kapısını açtı diyebilirim. Bu kapının ardı heyecan verici ve merak uyandırıcı çünkü Securitas markası artık Türkiye’de küçük ve orta ölçekli işletmelere daha kolay erişerek avantajlı hizmetler ve yenilikler sunabilecek. “dedi.