Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Securitas’a Altın Lider Ödülü!

Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Altın Lider Ödülleri 2022’de en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı.

SECURİTAS’A ALTIN LİDER ÖDÜLÜ…

Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Altın Lider Ödülleri 2022’de en beğenilen 50 CEO arasında yer aldı.

Güvenlikte bilgi lideri SecuritasKREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen “Altın Lider 2022” de ödül aldı. Geleneksel olarak düzenlenen organizasyonda bu yıl, Securitas Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Türkiye’nin en beğenilen 50 CEO’su arasında seçildi.

“Altın Lider Ödülleri” platformunda 31 Mart tarihinden itibaren, tüm Türkiye’den 45 binin üzerinde oy kullanıldı. Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin “tekil oyu” ve cep telefonuna gönderilen “SMS doğrulama kodu” ile katıldığı oylamalar 25 Kasım’da sona erdi. Ödül töreni ise 22 Aralık Cuma akşamı Raffles İstanbul’da gerçekleştirildi. Securitas CEO’su Murat Kösereisoğlu adına ödülü Securitas CFO’su Hakan Ilgar aldı.

Hakan Ilgar törende ödülü alırken Securitas’ın kar kış demeden her koşulda insanların ve onlar için değerli olan her şey güvende tutmak için çalışan Türkiye’in dört bir yanındaki 22 bin çalışana ve kendilerini destekleyen herkese teşekkürlerini iletti.

Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu ise düşüncelerini “Securitas Çalışanlarıdır diyerek 80 yılı aşkın süredir dünyanın daha güvenli hale gelmesine yardımcı oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Bu başarı hepimizin” söyleriyle ifade etti.