Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Securitas, STANLEY Security and Healthcare’i satın alma işlemlerini tamamladı!

STANLEY Security and Healthcare'in beklenen satın alma sürecinin tamamlanması, Securitas'ın teknolojik çözümlere yönelik dönüşüm yolculuğunu hızlandırırken, dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmeye yardımcı olan küresel güvenlik çözümleri iş ortağı olma hedefine daha da yaklaştırıyor. 

STANLEY Security and Healthcare’i satın alma işlemlerini tamamlayan Securitas, dünyanın önde gelen güvenlik şirketi olma yolunda önemli bir adım attı

STANLEY Security and Healthcare’in beklenen satın alma sürecinin tamamlanması, Securitas’ın teknolojik çözümlere yönelik dönüşüm yolculuğunu hızlandırırken, dünyayı daha güvenli bir yer haline getirmeye yardımcı olan küresel güvenlik çözümleri iş ortağı olma hedefine daha da yaklaştırıyor. 

  • Bu satın alma ile Securitas, teknolojik çözümlere geçişini hızlandırıyor.
  • Securitas’ın kilit öneme sahip pazarlarda teknolojisini ve uzmanlığını önemli ölçüde güçlendirmesini sağlayan bu satın alma, şirketi müşterilerini dünya genelinde destekleyebilecek güçlü bir iş ortağı haline getiriyor.
  • STANLEY Security & Healthcare ile birlikte Securitas, güvenlik hizmetleri değer zincirinde müşterilerinin iş süreçlerini sorunsuz bir şekilde destekleyebilecek tamamlayıcı teklifler sunabilecek.
  • Birleşen iki şirket Securitas Technology adı altında faaliyet gösterecek.
  • İlerleyen dönemde, 500 bine yakın mevcut müşteri ve yeni eklenen müşterilerden kaynaklanacak ticari sinerji sayesinde Securitas’ın gelirlerinin yüzde 50’sini yüksek katma değerli teknoloji ve çözüm satışlarının oluşturması bekleniyor.
  • Securitas’ın stratejilerini destekleyen ve şirketin güvenlik sektörünün geleceğine yön verme, yeniden tanımlama hedefine bir adım daha yaklaşmasını sağlayan bu satın alma, aynı zamanda inovasyonlar için de önemli bir platform oluşturuyor.

Securitas, 8 Aralık 2021 tarihinde Elektronik Güvenlik Çözümleri iş birimini Stanley Black & Decker Inc.’den (“STANLEY Security”) satın almak için bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Yasal onayların tamamlanması ile satın alma tamamlandı.

Bugün, güvenlik hizmetleri pazarında güçlü bir konuma sahip olan Securitas, daha akıllı ve yenilikçi teknolojilere yönelik her geçen gün artan talebi karşılamak için teknoloji ve çözüm alanında sürekli gelişen güçlü bir yapıya sahip. Son yıllardaki stratejik satın almalar, etkin iş dönüşüm programları ve STANLEY Security’nin satın alınması, Securitas’ı güvenlik sektöründe sıradışı bir oyuncu olma hedefine daha da yaklaştırıyor.

Securitas’ın değer önerisi ve büyüme stratejisinin özünde; güvenlik sektörünün geleceğinin küresel mevcudiyet, bağlantılı teknolojiler ve verilerin akıllı kullanımı üzerine inşa edildiğine dair güçlü bir inanç yer alıyor. Bu üç varlığı güvenlik hizmetleri değer zincirinin tamamında bütünsel bir yaklaşımla birleştiren ve sunan Securitas, dünyanın dört bir yanındaki müşterileri için vazgeçilmez bir iş ortağı haline geliyor.

Securitas CEO'su ve Başkanı Magnus Ahlqvist,

Securitas CEO’su ve Başkanı Magnus Ahlqvist,

“Müşterilerimiz genelinde insanlı güvenlik ve danışmanlık tekliflerimizi teknolojik çözümlerle tamamlamaya yönelik artan bir talep görüyoruz. İşletmelerin operasyonlarını optimize etmelerine, çalışanlarını ve varlıklarını korumalarına yardımcı olan güvenlik çözümlerine verilen önem, küresel anlamda yaşanılan zorluklar ve değişimler ile daha da artıyor.  STANLEY Security & Healthcare ile birlikte, müşterilerimizin ana işlerine odaklanmalarına yardımcı olan teknolojiler ve entegre çözümler sunarak güvenlik sektörünün geleceğini yönlendirecek ve yeniden tanımlayacağız” dedi.

Merkezi ABD’nin Indianapolis şehrinde bulunan STANLEY Security, teknoloji destekli güvenlik hizmetleri portföyü aracılığıyla tüm dünyada hizmet verdiği müşterilerini koruma konusunda 30 yıllık etkileyici bir geçmişe sahip. Dünya genelindeki müşterileri, yenilikçi SaaS teknolojisi, sorunsuz kurulum ve entegrasyon, güvenilir bakım, 7/24 izleme ve kapsamlı analitik konularında STANLEY Security’ye güveniyor. ABD, Kanada, Meksika, İngiltere, Fransa, İsveç, Belçika, Hollanda, Danimarka, Finlandiya, Norveç ve İrlanda olmak üzere 200 konumda ve 16 izleme merkezinde faaliyet gösteren yaklaşık 8.000 çalışanıyla STANLEY Security, dünya genelinde tanınmış bir teknoloji destekli güvenlik hizmetleri sağlayıcısıdır.

Securitas, müşterilerine yüksek kalite ve değer ile bütünsel ve entegre çözümler sunan daha güçlü bir iş ortağı olma hedefini gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Bu hedefe ulaşmada teknoloji büyük önem taşıyor ve yerinde hizmetlerden gelişmiş izleme, kapsamlı risk tahminleri ve danışmanlık hizmetlerine kadar daha akıllı güvenlik hizmetleri ve yenilikçi çözümler sunulmasına olanak tanıyor. STANLEY Security ile güçlerini birleştirmesi, Securitas’ın büyümeyi hızlandırmasını ve geleceğin gelişmiş güvenlik ihtiyaçlarına yönelik güçlü bir inovasyon platformu oluşturmasını sağlıyor. Şirket, 500.000’den fazla mevcut müşteri ve yeni müşteri ile önemli ticari fırsatlar bekliyor.

Ahlqvist,

“İki büyük şirketin bir araya gelmesi, sektörü şekillendiren bir olay. Bundan sonraki süreçte yüksek karlı teknoloji ve çözüm satışlarının gelirlere olan katkısının yaklaşık yüzde 50 olmasını bekliyoruz. Yeteneklerimizi ve uzmanlığımızı birleştirmek, bizi daha güçlü bir büyüme için hazırlıyor ve gelecek için güven veriyor.” dedi.

Securitas Avrupa Elektronik Güvenlik Başkanı İsmail Uzelli

Securitas Avrupa Elektronik Güvenlik Başkanı İsmail Uzelli,

“Bu güç birliği grup olarak teknoloji alanında uzun yıllardır devam ettirdiğimiz stratejimiz için önemli bir dönüm noktası. Dünyanın en çevik ve en güçlü güvenlik şirketini yaratmak üzere atılan değerli bir adım ve sektörümüzde benzeri olmayan bir eşleşme. Hızla gelişen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere en yeni ve en inovatif teknolojileri insanlı güvenlik ve danışmanlık ile birlikte sunabileceğimiz bu yapının hem müşterilerimiz hem de sektörümüz için değer yaratacağına inancım sonsuz.” dedi.