Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Securitas’tan AVM’lerde HES KIOSK’u uygulaması

Özel olarak tasarlanan HES KİOSK’ları sayesinde ziyaretçiler, HES kodlarını kameraya kendileri okutarak, hızlı bir şekilde giriş yapabilecek.

Securitas’tan Yeni Döneme Özel Teknoloji Çözümleri…

AVM’LERDE HES KIOSK’U DÖNEMİ…

Güvenlik sektörünün bilgi lideri Securitas, AVM’lerdeki HES kontrol yoğunluğunu ve teması azaltmak için yeni bir çözüm geliştirdi. Özel olarak tasarlanan HES KİOSK’ları sayesinde ziyaretçiler, HES kodlarını kameraya kendileri okutarak, hızlı bir şekilde AVM’lere giriş yapabilecekler.

HES kodunu yazılı olarak getirenlere ise bir güvenlik görevlisi yardımcı olacak. Kablosuz klavye aracılığıyla söyledikleri HES kodunu sisteme girecek ve yine işlemi temassız olarak tamamlayacak. Ziyaretçinin riskli olması durumunda ise KIOSK alarm şeklinde sesli bir uyarı yapacak.

Yazılımı Securitas Türkiye tarafından gerçekleştirilen HES KIOSK’larına özellikle AVM’lerin ilgi gösterdiğini belirten Securitas Türkiye Teknoloji ve Ürün Geliştirme Müdürü Alper Seyhan;

“ HES kontrolünün yarattığı yoğunluk k nedeniyle alışverişten vazgeçen ziyaretçilerin olduğunu duyuyoruz. Bu cihaz sayesinde hem riski azaltmayı, hem de ziyaretçilerimize konforlu bir alışveriş deneyimi sunacağız. Sadece AVM’ler olarak da düşünmemek gerek. Bu özel ürün yoğun HES sorgusu yapılan her yere yerleştirilebilir. İhtiyaca göre plazalara, iş merkezlerine hatta hayat normale döndüğünde stad ve konser salonlarının girişinde bile kullanılabilir” dedi.