Sosyal Medya

Otomobil

Seger’in aydınlatma ürünleri Automechanika İstanbul’da görücüye çıktı

Dünyanın ilk 10 korna markası arasında yer alan Seger, küresel pandemi krizi nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Automechanika İstanbul Fuarı’na katıldı.

Seger’in aydınlatma ürünleri Automechanika İstanbul’da görücüye çıktı

  •  Tülin Tezer: “Araç aydınlatma ürünlerimiz ile yolların ışığı olacağız”
  •  Seger hafif ve ağır vasıta araçlar için akü ihraç edecek…

Üretiminin yüzde 80’ini ihraç ederek dünyanın ilk 10 korna markası arasında yer alan Seger, küresel pandemi krizi nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirilemeyen Automechanika İstanbul Fuarı’na katıldı.

Korna üretimi ve satışındaki iddiasını yeni ürün grubunda da sürdürmeyi hedefleyen Seger, araç iç ve dış aydınlatma ampulleri ile birlikte yurt dışı pazarına yönelik akü ürünlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

30 yılı aşkın süredir markanın Genel Müdürlük pozisyonunda görev yapan Tülin Tezer,

“Aydınlatma ürünlerimiz ile ‘Yolların Işığı’ olmayı ve korna ürünleri ile küresel çapta elde ettiğimiz başarıyı yakalamayı hedefliyoruz.” dedi.

70’ten fazla ülkeye ihracat yapan Seger, uluslararası otomotiv endüstrisini bir araya getiren Automechanika İstanbul Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluştu. Seger, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde otomotiv dünyasının yakından tanıdığı korna modelleri ile birlikte halojen, minyatür ve Xenon (HID) ampullerden oluşan yeni ürün grubunu tanıttı.

Seger GM Tülin Tezer: “Aydınlatma ürünlerimiz yoğun ilgiyle karşılaştı”

Automechanika İstanbul Fuarı’nın otomotiv yan sanayi sektörünü bir araya getirdiğini belirten Seger Genel Müdürü Tülin Tezer,

“Geçtiğimiz yıl pandeminin küresel ekonomide yarattığı olumsuz etkilere rağmen cesur bir adımla araç iç ve dış aydınlatma ampullerini ürün gamımıza katmıştık.  Ulusal ve uluslararası çaptaki fuarların bu yıla ertelenmesi nedeniyle halojen, minyatür ve Xenon (HID) ampullerden oluşan aydınlatma ürünlerimizi ilk kez birçok ülkeden gelecek olan sektör profesyonellerine aynı anda tanıtma imkanı bulduk.” dedi.

Tezer sözlerine şöyle devam etti:

“Almanya, Çin, İtalya, İspanya, Ukrayna ve Romanya gibi 20’ye yakın ülkeden katılımcı ile bir araya gelmek; yeni ürünlerin tanıtımı, mevcut ilişkilerimizi geliştirme ve yeni işbirlikleri açısından bizim için önemli bir fırsat oldu. Pandeminin ciddi etkilerinin azalma eğiliminde olduğu bu dönemde sektörün hareketlenmesi ve piyasaların canlanması için fuarları önemli bir fırsat olarak görüyoruz.”

Seger GM Tülin Tezer: “Yolların sesi olduk, yolların ışığı da olacağız”

1981’den bu yana Bursa’daki fabrikalarında yenileme pazarı ve OEM olarak adlandırılan orijinal araç üreticileri endüstrisine yönelik korna üretimi ve satışı yaptıklarını ifade eden Seger Genel Müdürü Tülin Tezer,

“Bursa ve Çin’deki fabrikalarımızda her 4 saniyede 1 korna üretim kapasitesi ile çalışıyoruz. Bu sayede 40 yılda 110 milyon adede yakın korna ürettik. Türkiye’de yenileme pazarının yüzde 80’ine sahibiz. Dünyada ise ilk 10’dayız. Ürettiğimiz kornaların yüzde 80’ini ihraç ediyoruz. Bir anlamda dünyada ‘Yolların Sesi’ olduk diyebiliriz. Aydınlatma ürünlerimiz ile de ‘Yolların Işığı’ olmayı ve korna ürünleri ile küresel çapta elde ettiğimiz başarıyı yakalamayı hedefliyoruz. Ayrıca hafif ve ağır vasıta araçlar için yurt dışı pazarına özel sunduğumuz akü ürünleri de fuarda beklentimizin üzerinde ilgi gördü.” diye konuştu.