Sosyal Medya

Donanım

Sennheiser HD 4 Serisiyle Mükemmel Sesi Yakalayın!

Sennheiser HD 4 Serisiyle Mükemmel Sesi Yakalayın! HD 4.20 ve HD 4.30 Serisi Mükemmel seçenekleri ile satışta, Sennheiser 4.30 Satış FİYATI?

Sennheiser HD 4 Serisi Türkiye’de Satışta!

Mükemmel ses deneyimi yaşamak isteyenler için Sennheiser HD 4 serisi…

Sennheiser’ın 71 yıllık ses mühendisliği deneyimini tasarımla buluşturan HD 4 serisi, başarılı pasif ses izolasyonu ve aktif noise cancellation özellikleriyle kullanıcılara mükemmel ses deneyimini yaşatıyor. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken HD 4 serisi, konforlu taç ve kulak kapsül tasarımı sayesinde saatlerce müzik dinleseniz bile rahatsızlık hissi yaratmıyor.

70 yıllık ses tecrübesini günümüz trendleri ve teknolojisiyle birleştiren Sennheiser, HD 4 serisi ile mükemmel ses kalitesine uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor. HD 4 serisi, başarılı pasif ses izolasyonu ve aktif noise cancellation özelliği sayesinde premium kalite kulaklıklara eşdeğer ses kalitesini yakalıyor. Yüksek konfor standardıyla kullanıcıya uzun süreli dinlemelerde bile rahatsızlık vermeyen HD 4 serisi, kulağa ve kafaya çok rahat oturan taç ve kulak kapsül tasarımı, katlanabilir yapısıyla öne çıkıyor. Mobil cihazlarla da kullanılabilen HD 4 serisi, siyah, parlak siyah ve beyaz renk seçeneğiyle özellikle iPhone’lar için uyumlu, şık bir tercih oluşturuyor.

sennheiser_hd_4-30_beyaz_449_90_tl Sennheiser HD 4 Serisiyle Mükemmel Sesi Yakalayın!

SennHeiser 4.20 Serisi

Seride yer alan HD 4.20s, şarkı geçişlerini de sağlayabilen tek kontrol butonuyla pratik bir kullanım sunuyor. Ayrıca HD 4.20s, tüm akıllı telefonlarla da uyumlu. HD 4.30’un IOS ve Android işletim sistemleri için iki ayrı modeli ile siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı rengi bulunuyor. 3 tuşlu kumandaya ve mikrofona sahip olan HD 4.30, bu sayede telefon görüşmelerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Sıra dışı bir kablosuz ses deneyimi yaşatan HD 4.40 BT ve HD 4.50 BT modellerinin ise Bluetooth 4.1 ve NFC desteği bulunuyor. Ayrıca HD 4.50 BT, NoiseGard özelliği sayesinde dış ortam seslerinin müziğe karışmasını engelliyor. HD 4.40 BT ve HD 4.50 BT, bu yıl 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES Fuarı sonrasında satışa sunulacak.

1480925071_sennheiser_logosu

HD 4 serisinde yer alan tüm modelleri Bircom’un 4. Levent, Eski Büyükdere Caddesi No:61’deki Sennheiser Deneyim Merkezi’nde deneyebilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca Sennheiser’ın tüm ürün bilgilerine ve online mağazasına http://www.sennheiser.com.tr adresinden ulaşılabilirsiniz.

Fiyatı : 449,90 TL.

Sennheiser HD4.30 IOS Siyah Kulak Çevreleyen Kulaklık

Sennheiser HD4.30 IOS Beyaz Kulak Çevreleyen Kulaklık

HAKKINDA –HD 4.30i Siyah

HD 4.30 müziğinizi rahatça kontrol etmeniz ve çağrılarınızı yanıtlamanız için kablonun üzerine akıllıca yerleştirilmiş 3 tuşlu ve mikrofonlu akıllı uzaktan kumandaya sahiptir. Dayanıklı ve katlanabilen tasarımıyla HD 4.30 gittiğiniz her yere rahatça görürebileceğiniz kadar dayanıklı ve taşınabilirdir.

YENİ SENNHEISER HD 4 SERİSİ – HER GÜN KULAĞA HOŞ GELSİN

Onu yanınızda taşıyabilirsiniz: becerikli ve enerjik, Yeni HD 4 serisi size eksiksiz Sennheiser kalitesini dayanıklı, kapalı kapsül kulak çevreleyen mikrofonlu kulaklıklarla, müzikten hiç kopmamanız için sunuyor.

Günlük rutininize efsanevi Sennheiser sesini ekleyin ve hayatınızı müzik ile güçlendirin.

SENNHEISER HD 4.30i

Rahat yapısı ve akıllıca tasarlanmış özelliklerinden oluşan kapsamlı tasarımıyla, HD 4.30, “hareket halindeyken kullanılabilirlikten”, “hareket halindeyken üstün kullanılabilirliğe” bir yükseltmedir. Siyah ve beyaz seçeneklerden birini seçin.

ONSUZ OLMAK İSTEMEYECEĞİNİZ BİR SES

HD 4.30 güçlü ve kaliteli Sennheiser sesinin, istediğiniz her zaman ve her yerde tadını çıkarabilmeniz için tasarlanmıştır. Kapalı kapsül kulak çevreleyen tasarımıyla sıra dışı bir akustik alan yaratarak, üstün akustik tepki ve zengin, dinamik bas frekansların tadını çıkarmanızı sağlar.

ÖZELLİKLERİ BİLE KULAĞA HOŞ GELİYOR

HD 4.30 kapsamlı bir donanımla birlikte gelir: HD 4.30 ile birlikte tek taraflı, dolaşmayı önleyici özellikli ve müziğinizi kontrol etmeniz ve çağrıları cevaplamanız için mikrofonlu, 3 tuşlu bir kabloyla gelir. HD 4.30 Apple iOS (HD 4.30i) ya da Android cihazlar (HD 4.30g) için özel olarak optimize edilmiştir. Yumuşak ve özel yapay deri kulak yastıkları ile siz müziğinizi dinlerken ortam seslerinin çoğunu dışarıda tutarken, sağladığı rahatlıkla uzun dinleme sürelerini bile keyifli hale getirir. Katlanabilir yapısı ve yanında gelen taşıma çantası ile HD 4.30’u kullanmadığınız zamanlarda saklamak çok kolay.

RENKLİ SES: SİYAH VEYA BEYAZ

Kimileri siyah, kimileri beyaz sever. İki renk seçeneğinde de HD 4.30 mükemmel sesi sunduğu için, renk seçimini sizin kişisel tercihlerinize bırakabildik. Seçiminizi yapın. İki seçimde de zarafetle şekillendirilmiş ve zamansız estetiğe sahip bir kulaklık edineceksiniz.

KUTU İÇERİĞİ

  • 1 adet HD 4.30 kulaklık
  • 1,4 metre çıkarılabilir tek taraflı ve 3 tuşu uzaktan kumandalı kablo
  • 1 adet taşıma çantası