Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Setur yenilediği online kanalları ile kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarıyor

Koç Topluluğu şirketlerinden olan Setur, müşteri memnuniyetinde bu yıl da birinci seçilerek üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi oldu.

Setur yenilediği online kanalları ile kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarıyor

Koç Topluluğu şirketlerinden olan Setur, müşteri memnuniyetinde bu yıl da birinci seçilerek üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi oldu. Müşteri deneyimini ve memnuniyetini her alanda en üst seviyeye çıkarmak adına online satış kanallarını yeniledi. Yenilenen Setur.com.tr ve Setur mobil uygulaması, kullanıcı dostu arayüz tasarımları, Setur’un sunduğu tüm hizmetlere kolay ve hızlı erişim imkanlarıyla, seyahatin önündeki engelleri kaldırmaya ve hayatları zenginleştirmeye devam ediyor.

Kullanıcı içgörülerinden yola çıkılarak tasarlanan, daha sade tasarımlara sahip ve  daha hızlı işleme olanak tanıyan Setur.com.tr ve Setur mobil uygulaması, gelişmiş filtreleme özellikleri ile kullanıcıların, planladıkları seyahate dair tüm seçenekleri görmelerine ve incelemelerine imkan tanıyor. Kullanıcılar, harita görüntüleme ve fotoğraflarla destekli bir şekilde diledikleri oteli seçebiliyor, kendileri için uygun tarihleri ve oda tipini belirleyebiliyor. İlgili otele dair uygunluğun olmadığı durumlarda kontenjan talep edebiliyor ya da otelin uygun olduğu tarihleri görüntüleyerek rezervasyonlarını gerçekleştirebiliyor. “Seyahat Planlama” özelliği, tek bir ekran üzerinde uçak bileti, transfer ve otel rezervasyonu gibi hizmetlerin kolayca  satın alımına olanak tanıyor. Kullanıcılar, paylaşma özelliği ile beğendikleri, konaklamayı düşündükleri ya da deneyimledikleri otelleri kolaylıkla sevdikleriyle paylaşabiliyor. Ayrıca, geçmiş ve gelecek tüm rezervasyonlarını “Profil” sekmesi içerisinde görüntüleyebiliyor.

 

Setur.com.tr ve Setur mobil uygulaması ödeme seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Kullanıcılar, birden fazla kredi kartı ile ödeme kolaylığının yanı sıra banka ve kredi kartında biriken puanlarla da ödeme yapabiliyor, mobil ödeme seçeneklerinden de yararlanabiliyor.