Sosyal Medya

Donanım

Sevdiklerinize yeni yılda HP ürünleriyle unutulmaz anılar hediye edin!

Yılbaşında sevdiklerini eğlenceli, güvenli, şık ve çok yönlü bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin seçenekleri arasında olağanüstü özelliklere sahip HP Victus oyun bilgisayarları, HyperX  kulaklık, Pulsefire Haste 2 fare ve klavyenin yanısıra yüksek performansı ve güvenliğiyle öne çıkan HP tanklı yazıcı serisi yer alıyor.

Sevdiklerinize yeni yılda HP ürünleriyle güven, rahatlık, heyecanlı ve unutulmaz anılar hediye edin

Yılbaşında sevdiklerini eğlenceli, güvenli, şık ve çok yönlü bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin seçenekleri arasında olağanüstü özelliklere sahip HP Victus oyun bilgisayarları, HyperX  kulaklık, Pulsefire Haste 2 fare ve klavyenin yanısıra yüksek performansı ve güvenliğiyle öne çıkan HP tanklı yazıcı serisi yer alıyor.

İyi düşünülmüş bir fikrin dünyayı değiştirme gücüne sahip olduğuna inanan teknoloji şirketi HP yeni yılda sevdiklerine en değerli anıları hediye etmek isteyenlere muhteşem seçenekler sunuyor.  Özelleştirmeye izin veren Victus oyun bilgisayarları sonsuz olanaklar sağlayarak ihtiyaca göre en iyi dizüstü oyun bilgisayarının seçilmesine yardımcı oluyor. HyperX Cloud III kulaklık, Pulsefire Haste kablosuz oyun faresi ve HyperX Alloy Origins™ 60 oyun klavyesi ise oyun tutkunlarının tüm taleplerini karşılıyor. Kullanımı kolaylaştıran özellikleriyle ev kullanıcılarının günlük baskı ihtiyaçlarını karşılayan HP Smart Tank 580 All-in-One yazıcı serisi ise kendi kendini onaran Wi-Fi ile hızlı ve güvenilir bir çevrimiçi bağlantı ile herkesi kesintisiz baskı deneyimine kavuşturuyor.

HP Victus oyun dizüstü bilgisayarları oyuncular düşünülerek tasarlandı

HP Victus, şık ve hafif çerçevesi sayesinde seyahat etmeyi kolaylaştırırken bu oyun bilgisayarlarının öne çıkmasını sağlayan temel özellikler arasında etkileyici ve çarpıcı grafik kartları, hızlı işlemcileri, özelleştirme seçenekleri, gelişmiş soğutma sistemi ve ileri teknoloji yer alıyor. HP Victus 15 ve HP Victus 16 oyun dizüstü bilgisayarları tasarım açısından da benzersiz. HP yeni modeller oluştururken oyuncu merkezli bir yaklaşım kullanıyor. Daha küçük bir çerçeve oluşturmaktan, cihazları özelleştirilebilir hale getirmeye ve HD kameralar ve ışık hızında işlemciler gibi olağanüstü özellikler sağlamaya kadar, HP Victus oyun dizüstü bilgisayarları her şeye sahip. Bu özellikler ve HP’nin uzun süredir devam eden kalite güvencesi, cihazların oyun dünyasında öne çıkmasına olanak veriyor.. Güvenilir bir marka tarafından destekleniyorlar ve HP en iyi cihazları yaratmak için dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların ihtiyaçlarını dinlemeye devam ediyor. HP Victus 15 ve 16 dizüstü oyun bilgisayarı modelleri gelişmiş Intel ve AMD işlemcileri ve gelişmiş NVIDIA grafik kartlarıyla en büyük yayın platformlarına bile kolayca ayak uydurabiliyor. İster profesyonel olun ister yeni başlayın, tüm bunlar bu dizüstü bilgisayarları oyun oynamak için en iyi seçenek haline getiriyor.

Cloud III – Kulaklık: Efsane yeniden doğdu!

HyperX Cloud III, konforu, ses kalitesi ve dayanıklılığı ile bilinen efsanevi Cloud II’nin geliştirilmiş hali. Kafa bandı ve kulak yastıklarındaki HyperX imzalı hafızalı köpük sayesinde, uzun oyun seansları için mükemmel bir rahatlık sağlıyor. Ayrıca, optimum dinleme deneyimi için açılı yeni, yeniden ayarlanmış 53 mm sürücülere sahip. Geliştirilmiş 10 mm mikrofon, oyun içi sesli sohbet ve aramaları kristal netliğinde yakalıyor. Kulaklık başlığındaki basit kontroller, mikrofonunuzu sessize almak veya ses seviyesini ayarlamak için hızlı ve doğrudan erişime sahip olmanızı mümkün kılıyor. LED mikrofon sessize alma özelliği, sessize aldığınızı net bir şekilde gösteriyor. PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac ve Mobil ile uyumlu. Kullanıcılar favori platformlarında üstün konfor ve ses deneyimi yaşıyor.

Ultra hafif hızda kablosuz oyun deneyimi

HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless fare, bir milisaniyeyi bile boşa harcamayı göze alamayan ve kablosuz bağlantının özgürlüğünü isteyen oyuncular için üretildi. Sağlam bir üst kabuğa sahip olan bu devam ürünü, orijinal Pulsefire Haste’in 61 g ağırlığını ve 100 saatlik pil ömrünü koruyor, ancak birkaç iyileştirme ile onu geliştiriyor. Pulsefire Haste 2 Wireless, 2.4GHz kablosuz ve Bluetooth bağlantıları arasında geçiş yapılmasını sağlayan çift modlu kablosuz bağlantıya ve kablolu modda kullanırken şarj edebilmesi için bir şarj kablosuna sahip. Ayrıca şirket, 26.000’e kadar doğal DPI ve 650 IPS’ye kadar izleme hızına sahip hassas HyperX 26K Sensör ile öne çıkan, yüksek performanslı HyperX özel bileşenlerinden oluşan eksiksiz bir paket oluşturdu. Özel HyperX Anahtarları, her tıklamada dokunsal, sesli geri bildirim sağlıyor ve 100 milyon tıklamaya kadar kullanım ömrüne sahip. Kullanıcılar pürüzsüz, düşük sürtünmeli patenler ve birlikte verilen kavrama bandı ile fareleri üzerinde üstün fiziksel kontrolün keyfini çıkaracak.

Alloy Origins Oyun Klavyesi ile daha fazla oyun için daha fazla yer

HyperX Alloy Origins™ 60, geniş fare hareketleri için size daha fazla alan sağlayan, son derece taşınabilir %60 form faktörlü bir klavye. Dayanıklı, tam alüminyum gövdeye ve 80 milyon tuşa basmaya dayanacak şekilde derecelendirilmiş, hız ve performans için dengelenmiş güvenilir HyperX anahtarlara sahip. Çift vuruşlu PBT tuş kapaklarının üzerinde, ek işlevleri hızlıca bulabilmeniz için ikincil işlevler basılı. HyperX anahtarların açık LED tasarımı ve çarpıcı aydınlatma efektleri kullanıcıların tarzlarını “konuşturuyor. HyperX NGENUITY yazılımı ile makrolar, kişiselleştirilmiş aydınlatma profilleri ve daha fazlası ile klavyeler daha da özelleştirilebiliyor.

HP Tanklı Yazıcı her yerden baskı almayı ve taramayı mümkün kılıyor;

HP mürekkep tanklı yazıcı portföyündeki HP Smart Tank Serisinin en yeni modeli HP Smart Tank 580 serisi ile benzersiz bir yazıcı deneyimi sunuyor. Yazıcı, içindeki mürekkeple 18 bin sayfaya kadar siyah veya 6 bin sayfaya kadar renkli baskı, kullanıcıya rehberlik eden ışık yönlendirmeli akıllı düğmeler, HP Wolf Essential Security ile siber tehditlere karşı kritik koruma, güvenilir ve hızlı bir çevrimiçi bağlantı için kendini onaran Wi-Fi’nin yanısıra akıllı telefon veya tablete indirilen HP Smart Uygulaması ile mobil olarak istenilen her yerden hızlı baskı ve tarama özellikleriyle ön plana çıkıyor.