Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Snapchat, Amerikan İşaret Dilini yeni lens ile öğrenmenizi sağlıyor!

Snap, Snapchat kullanıcılarına işaret dili kullanarak nasıl iletişim kuracaklarını öğretmeyi bitirmedi. Sosyal medya hizmeti, adından da anlaşılacağı gibi Amerikan İşaret Dili öğrenme deneyimini önemli ölçüde genişleten bir ASL Alfabe Lens'ini duyurdu.

Snapchat’in en yeni lensi Amerikan İşaret Dili alfabesini öğrenmenize yardımcı oluyor

Becerinizi kanıtlamak için eğlenceleri oyunlar oynamakta mümkün olacak.

Snap, Snapchat kullanıcılarına işaret dili kullanarak nasıl iletişim kuracaklarını öğretmeyi bitirmedi. Sosyal medya hizmeti, adından da anlaşılacağı gibi Amerikan İşaret Dili öğrenme deneyimini önemli ölçüde genişleten bir ASL Alfabe Lensini duyurdu.

Daha önceki lensler ile adınızı tek tek harflerle yazmayı öğrenebiliyordunuz şimdi buna ASL alfabesini de eklendi ve Amerikan İşaret Dilini öğrenip ve bu konudaki bilginizi test etmek için de iki oyun oynayabileceksiniz.

Daha önce olduğu gibi Snap, el hareketlerinizi tanımak için SignAll‘ın AI teknolojisini (bilgisayar görüşü ve makine öğrenimi dahil) kullanıyor. Snap, lensi geliştirmek için yalnızca “solely on Deaf and Hard-of-Hearing” ekip üyelerine güvendi.

Lensi Android ve iOS’ta Snapcode’u (aşağıda) tarayarak veya Lens Explorer’da “ASL Alfabesi” arayarak kullanabilirsiniz. Snap için hedef aslında aynı kalıyor. Zira bu, daha fazla insanın çevrimiçi iletişim kurmasına yardımcı olmak için artırılmış gerçekliği kullanmak ve tabii ki bu süreçte Snapchat’in hedef kitlesini genişletmekle ilgili…