Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Sony BRAVIA XV TV’lerde PlayStation 5 için Mükemmel özellikler!

BRAVIA XR TV’ler, yepyeni PS5™ özellikleriyle yeni nesil konsol deneyimini en üst seviyeye taşıyan ‘PlayStation®5 için Mükemmel’ özelliğine kavuşuyor.

Sony, BRAVIA XV TV’lere ‘PlayStation®5 için Mükemmel’ etiketini getiriyor

BRAVIA XR TV’ler, yepyeni PS5™ özellikleriyle yeni nesil konsol deneyimini en üst seviyeye taşıyan ‘PlayStation®5 için Mükemmel’ özelliğine kavuşuyor.

Sony, PlayStation 5 (PS5™) ile uyum içerisinde çalışarak sürükleyici ses ve görüntüyle benzersiz bir oyun deneyimi sunan BRAVIA XR TV’ler için, ‘PlayStation®5 için Mükemmel’ özelliğini kullanıma sunuyor.

‘PlayStation®5 için Mükemmel’ TV’ler, PS5’e özel yepyeni iki özelliği Otomatik HDR Ton Eşleştirme ve Otomatik Türe Göre Görüntü Modu ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu TV’ler aynı zamanda oyunlarda 120fps’ye kadar olan kare hızlarını süper net 4K çözünürlükte destekliyor. Aynı zamanda oyun severler, Z9J modellerinde 6.0ms’ye kadar düşen giriş gecikmesi ile yüksek performans gerektiren oyunlarda anında ekran aksiyonu ile olağanüstü tepki hızı ve akıcılık elde edebiliyor.

BRAVIA XR TV’lerin, canlı renkler ve göz alıcı kontrastlarla dolu, çarpıcı derecede gerçekçi görüntüleri, hem oyun oynarken hem de film izlerken kullanıcıyı aksiyonun merkezine yerleştirerek benzersiz ‘ekrandan gelen ses’ teknolojisiyle sarmalıyor.

PlayStation®5 için Mükemmel’ BRAVIA XR-ayrıcalıklı özellikler

Otomatik HDR Ton Eşleştirme

Otomatik HDR Ton Eşleştirme * ile HDR ayarları PS5 ilk kurulum sırasında anında optimize edilir. PS5, farklı BRAVIA TV modellerini otomatik olarak tanıyıp, TV için en iyi HDR ayarlarını buna göre seçecektir.

BRAVIA’nın ekran özelliklerine göre optimize edilmiş HDR ton eşleme seviyesiyle yüksek kontrastlı sahnelerde bile önemli ayrıntıları ve renkleri görebilir. Örneğin Gran Turismo™ 7’da pistteki nesneleri en ince ayrıntılarına kadar görüp bir sonraki hamlenizi nasıl yapmanız gerektiğini belirleyebilirsiniz.