Sosyal Medya

Android

Sony Xperia 5 II, 120 Hz ekrana ve gerçek zamanlı otomatik göz odaklama

Sony Xperia 5 II, 120 Hz ekrana ve gerçek zamanlı otomatik göz odaklamaya sahip. İki yıllık kullanımdan sonra bile sağlam kalacak pil ile...

Sony Xperia 5 II, 120 Hz ekrana ve gerçek zamanlı otomatik göz odaklamaya sahip

PlayStation 5 yüzünden tüm dünyanın gözü şu anda Sony’nin üzerinde. PS5 ile ilgili ayrıntıları şirket tarafında ortaya koyuldu. Dijital Edition’ın 400 doların altında bir fiyatlandırmayla geleceğini Bloomberg’in yazdığını da biliyoruz. Ancak Sony’nin aynı zamanda bir akıllı telefon üretici olduğunu gösteren haberler de geliyor.

PS5’in 12 Kasım’da geleceğinin duyurulmasının hemen ardından şirket akıllı telefonları ile ilgili de bilgi paylaştı. Sony Xperia 1 II‘den daha küçük olan Xperia 5 II modelini duyurdu. Söylentilerin öngördüğü gibi, bu model 120 Hz, 21: 9 en boy oranı, 6,1 inç’lik FHD + HDR OLED ekrana sahip.

İçeride, Sony’nin iki yıllık kullanımdan sonra bile sağlıklı kalacağını iddia ettiği 4.000 mAh pil ile birlikte yerleştirilmiş 8GB RAM ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 865 bulunuyor. Cihazlar her iki özelliğe de ihtiyaç duyan ve isteyenler için genişletilebilir depolama alanı ve 3,5 mm kulaklık jakı sunuyor. Xperia 5 II bir dizi 5G bandını destekleyebilir.

Elbette özellikle bugünlerde Xperia satın almanın ana nedeni Mobil Fotoğrafçılık; Çünkü teknolojinin çoğunu Xperia 1 II’den getiriyor. Önceki modelde gördüğümüz üç lensli bir Zeiss kamerayı paketleyen bu yeni model telefon; HDR’de 120 fps ağır çekim çekim yapmanın yanı sıra gerçek zamanlı göz otofokusunu da yakalayabiliyor. Sony’nin oyun alanındaki kökeni, çok oyunculu modta da düşmanlarınızı kızdırabileceğiniz anlamına gelir.

ABD’de, Xperia 5 II size 950 dolara mal olacak ve ön siparişler 29 Eylül’de başlayacak ve sevkiyatın 4 Aralık’ta yapılması bekleniyor. Ayrıca, paranızı 29 Kasım’dan önce teslim ederseniz, kulaklık, yedek güç bankası ve Call of Duty Mobile için bir sürü puan içeren bir oyun paketi alacaksınız .