Sosyal Medya

Donanım

Soundcore Kulaklık ve Hoparlörlerden Gelen Eşsiz Müzikle Tatil Keyfinizi Artırın

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, kullanıcılarına keyifli bir yaz tatili vadediyor. Kusursuz ses kalitesine sahip ses sistemleri ile geliştirdiği Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu son teknoloji kulaklık ve hoparlörleri ile Anker plajlarda modunuzu en üst seviyeye çıkarıyor.

Soundcore Kulaklık ve Hoparlörlerden Gelen Eşsiz Müzikle Tatil Keyfinizi Artırın

Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, kullanıcılarına keyifli bir yaz tatili vadediyor. Kusursuz ses kalitesine sahip ses sistemleri ile geliştirdiği Soundcore kategori markası altında piyasaya sunduğu son teknoloji kulaklık ve hoparlörleri ile Anker plajlarda modunuzu en üst seviyeye çıkarıyor.

 

Bütün bir yıl çalıştınız ve özlemle beklediğiniz o tatil günleri geldi. Yoğun tempolu iş günlerinin ardından artık yaz tatilinin, denizin tadını dilediğinizce çıkarmak istiyorsunuz. Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, sıcak yaz günlerini daha da keyifli hale getiriyor.

Soundcore kategori markası altında geliştirdiği son teknoloji kulaklıklarıyla size eşlik ederek plajda modunuzu daha yükseltiyor. Her bütçeye uygun seçenekler; Anker Soundcore Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, Life P3 Bluetooth Kulaklık ve R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile gittiğiniz her yerde müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Anker Rave Neo 2 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör ve Anker Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör ile de müziğin sesini daha da açarak, plajda arkadaşlarınızla birlikte kendinizi dansın ritmine kaptırabilirsiniz.

R50i ile 30 saat kesintisiz müzik

 

Anker’in üstün ses kalitesi vadeden Soundcore kategori markası kulaklık ve hoparlörleri kendinizi müziğin ritmine bırakmanıza yardımcı oluyor. Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile 10mm sürücülerden gelen derin bas ile ayrıntılı ve zengin sesleri duymak mümkün. Kişiselleştirme için var olan uygulama ile önceden ayarlanmış EQ’lar ve kontrollerle sesinizi özelleştirebilirsiniz. Tam şarjla 10 saate varan dinleme süresi ve şarj kutusu ile toplam 30 saate varan dinleme süresi sunan R50i TWS Bluetooth Kulaklık ile ekstra 2 saatlik dinleme süresi için sadece 10 dakika şarj etmek yeterli. Suya karşı korunaklı olan Soundcore R50i kulaklıklar ile denizden çıktığınız gibi, kurumayı beklemeden müzik dinleyebilirsiniz.

Liberty 4 sizi her zaman sesin merkezinde tutuyor

 

Anker Soundcore Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık, yazın sıcağında müzik dinleme keyfinizi taçlandırıyor. Kulaklıkta bulunan çift dinamik sürücülerinden gelen derin, etkili bas, doğru orta ve net sesleri dinleyebilmenizi sağlıyor. Liberty 4 TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık’ta bulunan 360° Sürükleyici Uzamsal Ses algoritması, müzik dinlerken ve film izlerken, baş hareketlerinizi takip ederek sizi her zaman sesin merkezinde tutuyor. Ayrıca kulak içi kalp hızı sensörü sayesinde, gün içinde siz bir şeyler dinlerken kalp hızınızı izleyebiliyor. Anker Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık ise gürültü önleyici özelliği ve her beğeniye hitap edebilen 5 farklı renkte sunuluyor. Ultra kompakt kasa ile küçük çantalara veya ceplere zahmetsizce sığan Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık, yaz akşamlarında sahilde gezerken de kulağınızdan müziği eksik etmemenize yardımcı oluyor.

Suya dayanıklı hoparlörlerle müziği havuza taşıyın

 

Anker Rave Neo 2 80W Kablosuz Bluetooth Hoparlör’de BassUp™ Teknolojisi ile bas yoğunluğunu gerçek zamanlı olarak yükseltebilir, dans hareketlerinin giderek çılgınlaşmasını izleyebilirsiniz.

18 saat çalma süresiyle uzun süre tek şarjla gidebilen kulaklık IPX7 suya dayanıklı kasa özelliğiyle müziğinizi gerçek anlamda havuza taşıyabilirsiniz. Deniz tatilinin vazgeçilmezlerinden biri olan Rave Neo 2, suyun üzerinde yüzer ve biri hoparlörü suya batırmaya kalkışsa bile su geçirmez kasa, elektronik parçaları sudan korur.  Soundcore Motion B Bluetooth Hoparlör ise 12W yoğun ses gücü sağlar.

Motion B’nin dahili bileşenleri, IPX7 suya dayanıklı kasa ile tamamen korunur. 30 dakika boyunca 1 metreye kadar suya tam daldırmaya dayanır; plaj ve havuzun karşısına çıkabilecek her şeye hazırdır.

Yaz  gecelerinde dans etmeye devam etmek istiyorsanız, Motion B çalmaya devam eder; tek bir şarjla 12 saatten fazla kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.