Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Sovos, Türkiye Ülke Müdürlüğüne Elçim Sirek’i atadı

Sovos’un Türkiye organizasyonunda gerçekleşen üst düzey atama ile Ülke Müdürlüğü pozisyonuna Elçim Sirek getirildi.

Sovos, Türkiye Ülke Müdürlüğüne Elçim Sirek’i atadı

Vergi uyumluluğu ve vergi yazılımları konusunda dünya ölçeğinde lider konumundaki Sovos’un Türkiye organizasyonunda gerçekleşen üst düzey atama ile Ülke Müdürlüğü pozisyonuna Elçim Sirek getirildi.

En son olarak Oracle şirketinde Türkiye, Macaristan, Romanya, Bulgaristan ve Azerbaycan bölgelerinden sorumlu lider olarak görev yapan Elçim Sirek, farklı şirketlerde IT Uygulama Yöneticisi ve Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü sorumluluklarının ardından Gartner’da İş Geliştirme Direktörlüğü görevini üstlendi.

3 Mayıs 2021 tarihinde Sovos ailesine katılan Elçim Sirek, Avrupa Yönetici Direktörü James Buckley’e bağlı çalışacak.

Sovos Hakkında

Sovos, vergilendirme, işlem uyumu için sürekli kontrol, vergi raporlama ve vergiye ilişkin daha pek çok konuda eksiksiz ve bağlantılı çözümler sunarak vergide dijital dönüşümün getirdiği zorlukların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır. Şirket, yarısı Fortune 500 listesinde yer alan ve 70’ten fazla ülkede faaliyet gösteren 16 binin üzerinde müşterisine çözümleriyle destek olmaktadır. Sovos’un SaaS ürünleri ve Sovos S1 Platformu çok sayıda profesyonel iş uygulaması ve devletlerin yasal uyum süreçleriyle entegredir. Londra merkezli Hg bünyesinde faaliyet gösteren Sovos’un Amerika ve Avrupa’da ofisleri mevcuttur. Ayrıntılı bilgi için www.sovos.com/tr web sitesini ziyaret edebilir, Sovos’u LinkedIn ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz.