Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Spotify, Türkiye Instagram hesabını açtı

Spotify, Türkiye Instagram hesabını açtı.

Spotify, Türkiye Instagram hesabını açtı

Dünyanın lider audio streaming platformu Spotify, Türkiye Instagram hesabını açtı. Bundan böyle müzik trendleri, Spotify‘ın yeni özellikleri, duyurular, podcast önerileri ve kullanıcılara özel kampanyalar ile sanatçılardan paylaşımlar Spotify Türkiye Instagram hesabında olacak. Tüm Spotify kullanıcılarını @spotifyturkey Instagram hesabına bekliyor…

Spotify, 2008’de kurulduğu günden bu yana, müzik dinleme alışkanlıklarını sonsuza dek değiştirdi.

Misyonu; milyonlarca yaratıcı sanatçıya sanatlarını var etme fırsatı verirken milyarlarca müzikseverin bu sanatçılardan ilham ve keyif almasını sağlayarak insanoğlunun yaratıcı potansiyelini açığa çıkarmak. Yaptığımız her şey, sahip olduğumuz müzik aşkına dayanıyor.

Kullanıcılar 60 milyonun üzerinde şarkıyı ve 1,9 milyon podcasti ücretsiz olarak keşfedebilir, yönetebilir ve paylaşabilir. Ya da Spotify Premium ile offline mod, gelişmiş ses kalitesi, Spotify Connect ve reklamsız müzik deneyimi gibi özelliklere erişim sağlayabilir. Spotify bugün, 92 ülkeden 144 milyonu Premium üye olmak üzere 320 milyonun üzerindeki kullanıcı sayısı ile dünyanın en popüler dijital müzik hizmet platformu.