Sosyal Medya

Genel

Spotify Video Çok Yakında Mobil Platformlarda!

Spotify, video akışı yapabildiği bir yayın programı kurmaya hazırlanıyordu. Hazırlıklar tamamlandı ve video özelliğini mobil platformlara taşmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz sene, Spotify’ın video akışı hizmeti sunacağı söylentileri dolaşıyordu. Bu hizmetin önce ücretli olması, sonra da reklam destekli bir model haline dönüşmesi bekleniyordu.

Spotify grubunun bu planları iyi gidiyor olmalı ki; bu hafta içerisinde iOS ve Android platformlarına Spotify Video Akışı özelliğinin geleceği açıklandı.

Spotify, hali hazırda video hizmetini bir süredir kısıtlı ülke ve abone sayısıyla deniyordu. Hizmetin yayıldığı bu alan, önümüzdeki birkaç gün içinde daha da genişleyecek.

Spotify Video Akışı için Android uygulaması bu hafta içerisinde, iOS içinse bu uygulama önümüzdeki 30 gün içinde hizmete sunulacak.

Video hizmeti, Almanya, İsveç, ABD ve Birleşik Krallık gibi ülkeler dahil olmak üzere birçok ülkeye sunulacak.

Türkiye için henüz kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, servis içerisinde şimdilik uzun metrajlı videolardan ziyade kısa klipler bulunacak. Spotify’ın bu hizmeti ne kadar büyüteceği ise şimdiden kestirilemiyor.