Sosyal Medya

Kripto Para

Stacks (STX) ile BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri 33 oldu

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 3,7 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Stacks’ı (STX) listeleniyor.

Stacks (STX) BtcTurk | PRO’da…

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 3,7 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Stacks’ı (STX) listeleniyor.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde 3,7 milyonu aşkın kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’ya Stacks’ı (STX) ekliyor.

Stacks (STX) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası ve USDT işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. BtcTurk | PRO’da STX için minimum yatırma limiti 1 STX; çekme limiti ise 20 STX olarak uygulanıyor.

Stacks (STX) hakkında:

Stacks, Bitcoin üzerinde daha iyi bir internet mottosuyla birlikte yenilenen isim ve imajıyla Bitcoin blokzincirinin gücüne, programlanabilir, merkezi olmayan uygulamaları ve akıllı kontratları eklemeyi amaçlamaktadır. 2017 yılında Blockstack ismiyle hayata geçen proje, yatırım almak için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan onay alan ilk kriptopara projesidir.

Projeyi hayata geçiren Blockstack PBC şirketi bilgisayar bilimci Muneeb Ali and yazılım mühendisi Ryan Shea tarafından 2013 yılında kuruldu. Stacks, Bitcoin blokzinciri ile eşzamanlı olarak çalışan ve akıllı kontratlar, merkezi olmayan uygulamalar ve dijital varlıklar üretebilmenize olanak sağlayan bir blokzinciri sunmaktadır. Proje, yazılım geliştiricilere, Bitcoin’den sonra üretilen daha ileri teknoloji blokzincirlerinin sahip olduğu gelişmiş özellikleri, Bitcoin blokzinciri ile birlikte kullanabilme imkânı sağlar.

Stacks (STX) ile BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri 33 oldu

BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin Coin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), EOS (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkador (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana