Sosyal Medya

Fırsatlar

Starbucks ve Paycell’den içinizi ısıtacak bir hediyeniz var!

Paycell üzerinden, Starbucks Mobil Uygulaması’na,  Turkcell numaranla öde ile 75 TL ve üzeri bakiye yüklemesi yapan misafirlere 15 Yıldız, yani diledikleri 1 adet içecek Starbucks’tan hediye ediliyor.

Starbucks ve Paycell’den içinizi ısıtacak bir hediyeniz var!

Starbucks, yılın son günlerinde Paycell’le misafirlerini mutlu edecek bir kampanyaya imza atıyor. Starbucks Mobil Uygulaması ile misafirlerine ödeme kolaylığından, kişiye özel ayrıcalık ve kampanyalara kadar birçok avantaj sunan Starbucks, şimdi de Paycell’li misafirlerinin yeni yılını 1 kahve hediyesiyle kutluyor!

Starbucks, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleri ve mobil uygulamasında sunduğu ayrıcalık ve yenilikler ile misafirlerine her zaman eşsiz bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Yılın bitmesine sayılı günler kalırken mobil uygulamasına özel kampanyasıyla misafirlerinin yeni yılını Paycell ile birlikte kutluyor.

Paycell üzerinden, Starbucks Mobil Uygulaması’na,  Turkcell numaranla öde ile 75 TL ve üzeri bakiye yüklemesi yapan misafirlere 15 Yıldız, yani diledikleri 1 adet içecek Starbucks’tan hediye ediliyor. Bunun yanı sıra, kampanya Starbucks’ın uygulamayı ilk defa indiren misafirlerine sunduğu ilk 75 TL ve üzeri bakiye yüklemesine 15 yıldız hediye kampanyasıyla da birleşiyor. Starbucks Mobil’de ilk defa üyelik oluşturan ve ilk bakiye yüklemesini Paycell üzerinden yapan misafirler toplamda 30 yıldız, yani 2 Tall boy içecek kazanıyor.

Starbucks Mobil Uygulaması’ndaki, Green üyeler 15 yıldız hediyesi karşılığında 1 Tall boy, Gold üyeler ise diledikleri boyda ikram içeceklerini alabiliyor. Starbucks, 4 Ocak’a kadar devam edecek kampanyası ile tüm Paycell’li misafirlerini hediye kahvelerini almaları için mağazalarına bekliyor.

Kolay ödeme imkanı, biriken yıldızlarla ikram içecekler, kampanyalar ve daha fazlası Starbucks Mobil Uygulaması’nda!