Sosyal Medya

Eğitim

Startupfon ve 212 VC “Techinvestor Academy”lerini başlatıyor!

Startupfon ve 212, teknoloji ekosistemini geliştirebilmek için “TechInvestor Academy” adında Türkiye'de teknoloji girişimciliği üzerine bilgi edinmek ve gelişim sağlamak isteyenler için oluşturulmuş yeni bir eğitim serisi başlattılar.

Startupfon ve 212 VC yatırımcı ekosistemini geliştirmek için “Techinvestor Academy”lerini başlatıyor.

Startupfon ve 212, teknoloji ekosistemini geliştirebilmek için “TechInvestor Academy” adında Türkiye’de teknoloji girişimciliği üzerine bilgi edinmek ve gelişim sağlamak isteyenler için oluşturulmuş yeni bir eğitim serisi başlattılar.

Startupfon ve 212;  Bu seri ile farklı sektörlerde bulunan teknoloji yatırımcılığı ve ekosistemine katılmak isteyen yatırımcı ve yatırımcı adaylarının farkındalığını ve ekosistemdeki yatırımcı sayısını arttırmayı hedefliyor.

İlki, 28 Eylül’de İstanbul HAN Spaces ev sahipliğinde gerçekleştirilen Academy, 100’e yakın aday arasından seçilen 30 kişi ile yapıldı. Bu bağlamda hedef kitle olarak yatırımcı ve yatırımcı adaylarına ulaşılıp çok değerli isimlerle ilk buluşma gerçekleştirildi.

Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı

İstanbul buluşmasında teknoloji girişimlerini yakından ilgilendiren ve teknoloji girişimlerine yatırım yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde duruldu.

Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı; “Türkiye’de Teknoloji Ekosistemi”ne ilişkin detaylı açıklamaları ve “Teknoloji Girişimlerine Yatırım Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?” sorusuna cevap verdi.

Katılımcılar TechInvestor Academy ile; teknoloji girişimi yatırımcılığı ve erken aşama yatırıma dair püf noktaları, portföy oluşturma ve yönetimi metodlarını, girişim ve girişimci değerlendirme kriterlerini, farklı yatırım türleri ve yatırımcı profillerini detaylıca dinleme fırsatı elde etmiş oldu.

212 Yönetici Ortağı Numan Numan

TechInvestor Academy, İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde de devam edecek. 17 Kasım’da Ankara’da gerçekleşecek TechInvestor Academy’e Startupfon ve 212’nin yanı sıra Ankara Tekmer, Leap Investment ve Ankara Kalkınma Ajansı destek sağlıyor.

Ankara’daki TechInvestor Academy’de Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı ve 212 Yönetici Ortağı Numan Numan teknoloji girişimlerine yönelik yatırım süreçleri ve fon yatırımcılığını konuşacak.

Bu kadar ilgi gören eğitim serisi hakkında Startupfon Kurucu Ortağı Gülsüm Çıracı;

“Ekosistemi geliştirmek ve güçlendirmenin sorumluluklarımız arasında olduğunu düşünüyoruz.” açıklamasını yaparken,

212 Yönetici Ortağı Numan Numan;

“Ekosistemin büyümesinde bilgi yatırımının en değerli yatırım olduğuna inanıyoruz. StartupFon iş birliğinde yürüttüğümüz TechInvestor Academy’de teknoloji yatırımcısı ve yatırımcı adayları ile deneyimlerimizi paylaşacağız” açıklamalarında bulundu.

 

Etkinliğe başvuru  buradan yapılabilir.