Sosyal Medya

Oyun Dünyası

SteelSeries Prime Bounty Programını Tanıtıyor!

Global espor ekipman markası SteelSeries, yetenekli ve geleceğin süper yıldızlarının nakit ödül kazanmasını sağlayacak olan Prime Bounty programını duyurdu.

SteelSeries Prime Bounty Programını Tanıtıyor!

Espor ve oyun çevre birimlerinde dünya lideri SteelSeries; markanın 20 yılı aşkın bir süredir parçası olan profesyonel oyuncuları, espor topluluğunu kutlayan ve onlara kazandırmayı amaçlayan SteelSeries Prime Bounty programını duyurdu. Şirket, SteelSeries fare kullanırken belirli bir oyun ve seviyede çevrimdışı bir turnuva kazanan profesyonel oyunculara 20.000$ ödül verecek.

Global espor ekipman markası SteelSeries, yetenekli ve geleceğin süper yıldızlarının nakit ödül kazanmasını sağlayacak olan Prime Bounty programını duyurdu. 20 yılı aşkın bir süredir parçası olan profesyonel oyuncuları, espor topluluğunu kutlayan ve onlara kazandırmayı amaçlayan Prime Bounty, oyuncular için yeni bir sınır oluştururken markanın köklü tarihinde bir ilke daha imza atıyor.

SteelSeries, program kapsamında Prime Pro Serisi (Kablolu, Kablosuz, Prime+, Prime Mini), ultra hafif Aerox Serisini (3, 5 ve Aerox 5 Wireless dahil) ve Sensei Ten oyuncu ekipmanlarından birini kullanan ve oyunda çevrimdışı bir turnuva kazanan profesyonel oyuncuya 20.000$ ödül verecek. Program öncelikle Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), Valorant, Tom Clancy’s Rainbow Six, Apex Legends, Fortnite ve Player Unknown Battlegrounds oyun turnuvalarına odaklanacak. Ödül birden fazla kez kazanılabilir ve tüm ekip üyeleri için geçerli olacak. Uygun turnuvalar, büyük finalin çevrimdışı ve bilgisayarda oynandığı etkinlikleri içerecek.

SteelSeries oyun ekosistemlerini güçlendirmeye devam ediyor

Dünyanın orijinal espor markası SteelSeries, yaratılmasına yardımcı olduğu espor ve oyun ekosistemlerine büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. SteelSeries, iş birliği içerisinde olduğu profesyoneller ve markaların ilişkileri, sponsorluğun da ötesinde gerçek ilişkileri kapsıyor. Fikir ve tasarımdan, test ve doğrulamaya kadar espor profesyonelleri yalnızca SteelSeries’in paydaşlarını değil, aynı zamanda dünyanın en iyi oyun çevre birimi ürünlerini ve yazılımını yaratan ortak çalışanlar ve ortak yaratıcılarını oluşturur.

SteelSeries’in seçkin ekip kadrosu, FaZe Clan, Atlanta FaZe, Red Bull OG, Mercedes-AMG Petronas Esports, T1, SpaceStation, Rare Atom ve daha fazlasını içeriyor.

SteelSeries oyun endüstrinin büyümesini ve oyun ortamını rekabetçi ve eğlenceli bir hale getirmek amacıyla profesyonel ekiplere sponsorluk desteği vermeye ve profesyonel oyuncular için oyuncu ekipmanları yaratmaya devam ediyor.

  • 2001’den beri profesyoneller SteelSeries ile diğer tüm markalardan daha fazla para ödülü kazandı ve 2021’de şirket ilk marka etkinlikleri serisini başlattı. SteelSeries Prime Cup Serisi, CS: GO, Rainbow Six, Overwatch ve Apex Legends dahil olmak üzere dünyanın en popüler espor oyunlarını içeren bir turnuva koleksiyonudur. Bu güne kadar FaZe Clan London Spitfire, Red Bull OG ve SpaceStation Gaming gibi takımlar 60.000 USD’nin üzerinde para ödülü için yarıştı.
  • SteelSeries, espor turnuvası ekosistemini genişletmenin yanı sıra, espora için geliştirilen ve tek bir amaç düşünülerek tasarlanmış profesyonel bir ürün serisi olan Prime serisini tanıttı: Zafer. 2022’de FaZe Clan, Prime fare ile ESL Pro League Sezon 15 ve PGL Antwerp Major’da zafere yönlendirildi. Prime serisi, hafif, modern fareler ve yalnızca sınıfının en iyisi teknoloji ve yeniliğe sahip Arctis Prime kulaklık serisine sahip. 100’den fazla profesyonelin katkısıyla geliştirilen Prime serisi, tamamen performansa odaklanır.

Uygun turnuvalar ve giriş koşulları ile ilgili ayrıntıları https://steelseries.com/prime-bounty adresinden takip edebilirsiniz.