Sosyal Medya

Donanım

Sürdürülebilir Tasarım “AERON ONYX” BMS DESIGN CENTER’da!

Binlerce plastik su şişesine, kap ve ambalaj atıklarına, şimdiye kadar tasarlanmış en ikonik ofis koltuğunun bir parçası olarak ikinci bir hayat verildi. 

Sürdürülebilir Tasarım “AERON ONYX” BMS DESIGN CENTER’da!

Herman Miller’ın yenilikçi sürdürülebilir tasarımdaki büyük projesi hayata geçti.

Binlerce plastik su şişesine, kap ve ambalaj atıklarına, şimdiye kadar tasarlanmış en ikonik ofis koltuğunun bir parçası olarak ikinci bir hayat verildi.

BMS DESIGN CENTER online mağazası ( shop.bms.com.tr)  ile Türkiye’deki çevreci ve Aeron koltuğu severleri ONYX ile buluşturuyor. 100 yıllık tasarım mobilya sektöründeki öncü Amerika merkezli Herman Miller markasının ergonomik ofis mobilyalarını Türkiye’de BMS DESIGN CENTER’da bulabilirsiniz.

ÇEVRECİ AERON ONYX’İN SAYILARLA GERİ DÖNÜŞÜMÜN ETKİSİ

Her zaman Herman Miller, malzeme geliştirmeden ergonomiye kadar ofis koltukları ile ilgili sınırlarını zorladı, ezberleri bozdu. Aeron Onyx tasarım felsefesi okyanusları korumak için geliştirildi.

BMS DESIGN CENTER CEO’su Neslihan Işık yeni satışa sundukları sürdürülebilir tasarım hakkında

 “Her Aeron’un tasarım özünde yenilik vardır. Aeron ONYX %50 geri dönüştürülmüş plastik malzemelerden oluşuyor. Her çalışma koltuğu 1.13 kg okyanustaki plastiklerin geri dönüşümü ile üretiliyor. Herman Miller inovatif üretim süreci için sürdürülebilir tasarım hattını güncelliyor. Bu tek değişikliğin, yılda 44 metrik tondan fazla plastiği okyanustan uzaklaştıracağı tahmin ediliyor.”  diye açıklama yaptı.

Aeron Onyx sadece çevreci özelikleri ve sürdürülebilirlikle ilgili sınırlı kalmıyor. Onu destekleyecek estetik görünüm ve ergonomik özelliklere sahip. Onyx, anında öne çıkan yüksek kontrastlı renkleri Aeron’a yenilikçi cesur görünüm katıyor. Dramatik, ultra mat gölgesi, herhangi bir ev ofisi veya kurumsal ortama mükemmel uyum sağlamaya aday.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  • 1.13 kg okyanusa bağlı plastikten üretilmiştir
  • YENİ ultra mat siyah oniks kaplama
  • Ayarlanabilir Bel Desteği (opsiyonel)
  • Ayarlanabilir PostureFit SL™
  • Daha Az Çevirme ile Özel Uyum
  • Nefes alabilen kumaş