Sosyal Medya

Mobil

Takdir Teşekkür Hesaplama

Peki, takdir ya da teşekkür alıp almayacağınızı merak ediyor musunuz? Takdir teşekkür hesaplama uygulaması ile telefonunuzdan öğrenebilirsiniz.

Okullar kapanıyor. Peki, takdir ya da teşekkür alıp almayacağınızı merak ediyor musunuz? Takdir teşekkür hesaplama uygulaması ile bunu telefonunuzdan öğrenebilirsiniz.

2014-2015 eğitim öğretim yılının bitmesine sayılı günler kaldı. 12 Haziran günü öğrenciler paydos vererek uzun bir yaz tatilinin tadını çıkaracak. Peki, her ailenin merak ettiği karne notları nasıl gelecek? Taktir yada teşekkür alabilecek misiniz?

Ortaokul ve lise yıllarında titizlikle not ortalaması hazırlanan ancak teşekkür veya takdir alacağını sanıp yanlış hesaplamadan dolayı 1-2 puan ile başarı belgesini kaçıranlar olmuştur. Biz de bu haberimizde not ortalaması hesaplamada mağdur olmamanız için çok güzel bir uygulamaya değiniyoruz.

E-Okul Ortalama Hesaplama

iOS ve Android platformunda bulunan E-Okul Ortalama Hesaplama uygulaması ile takdir veya teşekkür alıp almayacağınızı kolayca öğrenebilirsiniz. Uygulamaya 2. Dönemde almış olduğunuz ders notlarını girerek hangi başarı belgesini alacağınızı görebilir, ailenizi şimdiden sevindirebilir ve karne hediyesi isteyebilirsiniz.

E-Okul Ortalama Hesaplama uygulamasını iOS için buradan ve Android için buradan indirebilirsiniz.

takdir-tesekkur-hesaplama