Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Taksi Uygulaması inDriver Markasını Yeniledi 

47 ülke ve 707 şehirde hizmet veren taksi uygulaması inDriver, şirketin yeni ismini ve kimliğini tanıttı. Yeni adı inDrive olan uygulama araç çağırma hizmetleri arasında dünya çapında ikinci sırada yer alıyor

Dünya Devi inDriver Markasını Yeniledi

Uber’den sonra dünyada en çok kullanılan taksi uygulaması inDriver ismini değiştirdi…

47 ülke ve 707 şehirde hizmet veren taksi uygulaması inDriver, şirketin yeni ismini ve kimliğini tanıttı. Yeni adı inDrive olan uygulama araç çağırma hizmetleri arasında dünya çapında ikinci sırada yer alıyor

2012 yılında Yakutsk’ta taksi hizmetlerinin adaletsiz fiyatlandırmasına tepki olarak ortaya çıkan inDriver, dünya genelinde günlük 4 milyonun üzerinde kullanıcı işlemi gerçekleştirilen bir hizmet haline geldi. Uygulama şu anda beş kıtada 47 ülke ve 707 şehirde aktif olarak kullanılıyor. 150 milyondan fazla indirme ile dünya çapında araç çağırma hizmetleri arasında ikinci sırada yer alan inDrive, önceki gün yeni markasını ve kimliğini tanıttı.

Amerika merkezli inDrive, araç çağırmanın yanı sıra kullanıcılara iş arayabilecekleri, ev hizmetleri talep edebilecekleri, kurye ya da kargo gibi taleplerin karşılanabileceği bir sistem sunuyor. Yıllar içinde hizmet ağını genişleten inDrive yeni markasıyla beraber fintech, gıda dağıtımı, e-ticaret gibi yeni stratejik segmentlerin de ilerleyen zamanlarda geliştirileceğini açıkladı.

Kuruluşunda adını “Independent Drivers” (bağımsız sürücüler) dan alan inDriver, yeni ismi inDrive’ın “Inner Drive”dan geldiğini açıkladı. Şirketin adaletsizliğe meydan okuma misyonunun olduğu ve bu nedenle inDrive isminin seçildiğini belirten firma yetkilileri yeni ismin içsel gücü temsil ettiğini belirtti. Marka değişim sürecinin, yeni hedefler koymak ve markanın DNA’sını yeniden tasarlamak için başlatıldığı açıklandı. Tanıtım toplantısında ayrıca yeni marka ile birlikte kullanıcı ile duygusal bağın daha da güçleneceği beklentisinin altı çizildi.

İnsan Odaklı Uygulama Ücreti yolcu ile şoför belirliyor

Kullanıcıların ücreti şoförle müzakere ederek belirlediği inDrive’da bu sistemin adil fiyat politikası oluşması için geliştirildiği açıklandı. Doğrudan kullanıcılar tarafından müzakere edilen bir fiyatın adil olduğunu savunan şirket, dünyanın farklı ülkelerinde mümkün olduğunca çok kişiye bu fırsatı sağladıklarını söyledi. Yeni sloganları “İnsan Odaklı” olan inDrive, makine algoritmalarının aksine insanların her zaman pazarlık yapabileceğine inandıklarını ve bu nedenle ilkelerinin değişmeyeceğini vurguladı.