Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Taylor Swift’in Rekor Kıran Turu The Eras Tour’u 3 Nisan’da Disney+’ta!

Mart 2023’ta başlayan ve toplam 151 konserin ardından Aralık 2024’te sona ermesi planlanan Taylor Swift’in rekora imza atan ‘The Eras Tour’u, Disney+’a geliyor.

Taylor Swift’in Rekor Kıran Turu The Eras Tour’u 3 Nisan’da Disney+’ta!

 

14 GRAMMY ÖDÜLLÜ TAYLOR SWIFT’İN DÜNYA ÇAPINDA REKOR KIRDIĞI TURNESİ ‘THE ERAS TOUR’, 3 NİSAN’DAN İTİBAREN SADECE DISNEY+’TA!

 

MÜZİKSEVERLERİ, FİLMDE SİNEMA VERSİYONUNDAN FARKLI OLARAK 4 EK ŞARKI BEKLİYOR

 

Disney+, dünya pop müziğinin her adımıyla konuşulan ve rekorlara imza atan, 14 Grammy Ödülü’ne sahip ismi Taylor Swift’i izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 36 yıl önce Madonna tarafından kırılan ABD tarihindeki en çok katılımlı kadın sanatçı konseri rekorunu kıran Swift’in ‘The Eras Tour’ filmi, 3 Nisan’dan itibaren sadece Disney+’ta yayında olacak.

 

Mart 2023’ta başlayan ve toplam 151 konserin ardından Aralık 2024’te sona ermesi planlanan Taylor Swift’in rekora imza atan ‘The Eras Tour’u, Disney+’a geliyor. Dünya müzik arenasının en büyük yıldızlarından olan Swift’in turnesinin platformda yerini alacak versiyonunda, sinema formatından farklı olarak dört ek şarkı da yer alıyor.

14 kez Grammy Ödülü’ne layık görülen ve dünyaca ünlü pop ikonu Madonna’nın 36 yıl önce kırdığı rekoru egale eden Swift’in ‘The Eras Tour’u, Sam Wrench tarafından yönetildi. Dünya çapında box office listelerinde 260 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek tüm zamanların en çok satan konser filmi unvanını kazanan filmde, izleyiciler kendilerini konser arenasının büyüsüne kaptıracak ve ‘Lover’, ‘Fearless’, ‘Evermore’, ‘Reputation’, ‘Speak Now’, ‘Red’, ‘Folklore’, ‘1989’, ‘Wild Card’ ve ‘Midnights’ albümlerinden en sevdikleri şarkıları dinleme fırsatı yakalayacak.

 

Swift’in sadece şarkılarıyla değil, kostümleri ve sahne şovuyla turnesini bir deneyime dönüştürdüğü ‘The Eras Tour’, 3 Nisan’dan itibaren sadece Disney+’ta izlenebilecek.