Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

TCL C845 Ailesi televizyon deneyimini zirveye taşıyor

Dünyanın en çok satan ikinci TV, 98 inç TV kategorisinin lider markası TCL Electronics, en güncel teknolojik özelliklere sahip geniş ürün yelpazesine C845 Mini LED All-Round TV'yi de ekledi.

TCL C845 Ailesi televizyon deneyimini zirveye taşıyor

 

Dünyanın en çok satan ikinci TV, 98 inç TV kategorisinin lider markası TCL Electronics, en güncel teknolojik özelliklere sahip geniş ürün yelpazesine C845 Mini LED All-Round TV’yi de ekledi. Türkiye’de Bilkom güvencesiyle tüketicilere ulaşan, yenilikçi özellikleri, rakipsiz görüntü ve ses kalitesiyle TCL C845 Ailesi, multimedya içeriklerinden oyunlara kadar tüm kullanım kategorilerinde eşsiz bir deneyime imza atmak için tasarlandı. 

 

Göz alıcı bir görsel deneyim sunmak için tasarlanan TCL C845 Ailesi, 55, 65 ve 75 inç ekran boyutu seçenekleriyle, gerçek bir ev sineması deneyimi vaat ediyor. Bu yıl düzenlenen EISA ödüllerinde, ‘En İyi Ev Sineması Deneyimi Sunan MINI LED TV’ ödülünün de sahibi olan TCL 65C845, segmentinin lider modellerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

TCL C845, etkileyici bir parlaklık değerine sahip. HDR oynatımı sırasında 2000 nit değerine ulaşırken, tam beyaz ekranda ise 800 nit seviyesinde bir parlaklık değerine sahip. Özellikle film, spor ve oyun tutkunları için önemli bir seçenek olan bu model, yeni nesil konsollarla da tam uyumlu. TCL C845, Google TV, Onkyo tarafından tasarlanmış bir hoparlör sistemi ve IMAX Enhanced sertifikasyonu gibi özelliklerle de sahip. Cihaz, AiPQ 3.0 işlemci desteğiyle önemli bir görsel kaliteye imza atarken, Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator ve en son HDR formatlarını (HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) destekliyor.

TCL C845, etkileyici bir parlaklık değerine sahip. HDR oynatımı sırasında 2000 nit değerine ulaşırken, tam beyaz ekranda ise 800 nit seviyesinde bir parlaklık vaat ediyor. Özellikle film, spor ve oyun tutkunları için önemli bir seçenek olan bu model, yeni nesil konsollarla da tam uyumlu. TCL C845, Google TV, Onkyo tarafından tasarlanmış bir hoparlör sistemi ve IMAX Enhanced sertifikasyonu gibi özelliklerle de sahip. Cihaz, AiPQ 3.0 işlemci desteğiyle önemli bir görsel kaliteye imza atarken, Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator ve en son HDR formatlarını (HDR10+, HLG, Dolby Vision, Dolby Vision IQ) destekliyor.

 

Evde sinema keyfi

‘Kuantum Nokta Teknolojisi’, TCL QD-Mini LED 4K TV C845 modelinde DCI-P3 standardına göre %97’ye kadar daha geniş bir renk yelpazesi sağlayarak bir milyardan fazla rengi görüntüleyebiliyor. Bu teknoloji, kaleydoskop benzeri bir görsel deneyim sunarak, sonsuz bir renk dünyasını keşfetmenizi sağlıyor. 178 derece geniş görüş açısı ile nerede oturursanız oturun, daha az yansıma ve renk bozulması ile ekranı en iyi şekilde görmeniz mümkün. Cihazın ultra düşük yansımalı ekranı daha konforlu bir izleme deneyimi sunarken, gerçek 144Hz panel, zikzak, dalgalanma ve bulanıklığı ortadan kaldıran yenileme hızıyla, daha net görsellere imza atıyor.

 

AMD FreeSync tarafından da onaylanan TCL C845, gerçek dünyadaki her ayrıntıyı yakalayan, canlı renkler, üst düzey kontrast ve kristal netliği sağlayan yapay zeka destekli görüntü kalitesi destekli işlemci AiPQ PROCESSOR 3.0’a sahip. Ai-Contrast, Ai-Color, Ai-Motion, Ai-Clarity, Ai-HDR: AiPQ işlemci 3.0 tarafından desteklenen bu özellikler, aksiyon sahnelerini ve ayrıntıları bir adım ileri taşıyarak; spor içerikleri, oyunlar ve filmler için en iyi izleme deneyimini sunuyor. Game Master 2.0 özelliğiyle gelişmiş ekran ve ses teknolojileri ile oyun keyfini ikiye katlamak da TCL’in bu üst düzey modeliyle mümkün.

 

Ortama göre sesleri ayarlayabilen akıllı televizyon 

Ses konusunda da iddialı olan ürün, Subwoofer ve Hi-Fi 60W ile stereo sesin ve güçlü basların hakkını verirken, 15 yılı aşkın akustik özelindeki Ar-Ge çalışmaları sonucunda, üst düzey bir ses deneyimini evinize getiriyor. ‘Ai-Sonic Adaptasyonu’ ile ses seviyesini çevredeki gürültüye göre uyarlarken, filmler, spor ve oyunlar için ses modlarını değiştirebilirsiniz. Dolby Atmos ile net, sürükleyici ve odayı dolduran üç boyutlu ses deneyimi de TCL kullanıcılarını bekliyor.

 

Sağlıklı izleme deneyimi ön planda

‘TÜV Düşük Mavi Işık’ standardıyla uzun süreli izleme seansları sırasında göz kuruluğunu ve göz yorgunluğunu önlemek için TÜV Rheinland tarafından onaylanmış göz koruma çözümüyle sağlığınızı da düşünen TCL C845, ‘Çocuk Modu’ sayesinde ebeveynlerin endişelenmeyeceği bir dijital oyun alanına da dönüşebiliyor. Cihazın ‘AR Fitness’ özelliği ise özenle seçilmiş fitness içerikleriyle TV’nizi kişisel antrenöre dönüştürüyor.

 

Zarif tasarım sağlam gövde yapısı

TCL C845’in ince ve metalik gövdesi, sağlam yapısının yanı sıra, tüm açılardan zarif bir görünüme de imza atıyor. Yaşam alanınızın estetiğine katkıda bulunan çerçevesiz tasarımı ve gizli kablo yuvaları da bu şık döngüyü tamamlıyor.

 

TCL C845 Ailesi, görüntü kalitesi, ses performansı ve tasarımda en iyisini isteyenler için cazip bir seçenek. Etkileyici özellik yelpazesi ile TV ve ev eğlencesi deneyimine yeni bir bakış açısı getiren ürün, ülkemizde Bilkom güvencesiyle satışa sunuluyor.