Sosyal Medya

Android

TCL, yeni NXTPAPER cihazlarını MWC 2024’te tanıttı

Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlantılı cihazlarda ekran teknolojisinde öncü olan TCL, bugün MWC 2024'te "50 Serisi"nin daha fazla özellikle genişletilmesini, insan gözü için optimize edilmiş yeni NXTPAPER ürünlerini ve 5G teknolojisinin gücünden yararlanmak üzere tasarlanmış gelişmiş akıllı dongle'ları da dâhil olmak üzere bir dizi yenilikçi cihazını duyurdu.

TCL, yeni NXTPAPER cihazlarını MWC 2024’te tanıttı

Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlantılı cihazlarda ekran teknolojisinde öncü olan TCL, bugün MWC 2024’te “50 Serisi”nin daha fazla özellikle genişletilmesini, insan gözü için optimize edilmiş yeni NXTPAPER ürünlerini ve 5G teknolojisinin gücünden yararlanmak üzere tasarlanmış gelişmiş akıllı dongle’ları da dâhil olmak üzere bir dizi yenilikçi cihazını duyurdu. Bu son duyuru, TCL’in 5G’yi daha erişilebilir hale getirme ve teknolojiyi insan deneyimini geliştirecek şekilde uyarlayarak hem evde hem de hareket halindeyken kesintisiz bağlantı sağlama konusundaki kararlılığının bir kez daha gözler önüne serdi.

TCL Communication CEO’su Aaron Zhang yaptığı açıklamada, “2024, genç bir mobil marka olarak teknolojiyi daha insan odaklı hale getirme ve kullanıcılara sunduğumuz ürünleri genişletme konusunda sınırları zorladığımız yolculuğumuzda yeni bir güven dönemine işaret ediyor. Müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak ve herkes için erişilebilirlik sağlamak için daha geniş bir seçenek yelpazesi sunarak bugüne kadarki en kapsamlı NXTPAPER cihaz yelpazemizi ve 5G portföyümüzü bugün tanıttık. İnsan gözü için optimize edilmiş en yeni NXTPAPER 3.0 cihazlarından ve bu teknoloji ile ilişkili tabletlerden yeni 50 Serisi akıllı telefonlara ve 5G bağlantısını geliştiren gelişmiş akıllı bağlantılı yönlendiricilere kadar portföyümüz her yaşam tarzına uyacak şekilde tasarlanmıştır.” dedi.

Genişletilmiş NXTPAPER portföyü insan gözü için optimize edildi

Üçüncü nesil NXTPAPER, TCL’in göz konforu ve kullanıcı dostu teknolojiye olan sarsılmaz bağlılığını gösteriyor ve önceki modellerin parlama önleyici ve donanım düzeyinde düşük mavi ışık mirasını devam ettiriyor. NXTPAPER 3.0 ve TCL NXTPAPER 14 Pro tablet de dâhil olmak üzere ilgili cihazlar, CES 2024’te medyadan büyük beğeni toplamıştı. TCL NXTPAPER 14 inç tabletler, bu ilerlemenin bir kanıtı olarak MWC 2024’te de sergileniyor.

MWC 2024: TCL NXTPAPER portföyünün tamamı sergileniyor

Gelişmiş TCL NXTPAPER teknolojisi, görme ve dokunma duyuları için ince ayarlanmış bir dizi yeni özellik sunarak daha sağlıklı dijital görüntüleme alışkanlıklarını destekliyor ve teknolojiyi daha insan merkezli hale getiriyor.

TCL NXTPAPER portföyünde yer alan TCL NXTPAPER 11 tablet EMEA bölgesinde satışa sunuldu. Bu tablet tasarımı ve teknolojisiyle de iF DESIGN AWARD 2023 ile ödüllendirildi. NXTPAPER 2.0 teknolojisine sahip tablet, 11 inç 2K tam renkli ekranıyla 500 nit’e kadar benzersiz parlaklık ve üstün mavi ışık azaltma özelliği sunarak her türlü ışıkta konfor ve netlik sağlıyor. Parlama önleyici ekranı, açık havada veya doğrudan ışık altında kullanılabilirliği artırarak çeşitli görüntüleme ortamları için ideal bir deneyim sunuyor. Sadece 462 gr. ve 6,9 mm. kalınlığıyla kategorisinin en hafif ürünü olan tablet, taşınabilirliği göz konforuyla şık bir tasarımda birleştiriyor.

TCL’in MWC 2024’teki ürün yelpazesi, CES 2024 ödüllü TCL NXTPAPER 40 ve TCL NXTPAPER 40 5G gibi kısa süre önce EMEA’da piyasaya sürülen TCL NXTPAPER telefonlarını da içeriyor.

TCL, ürün yelpazesinde teknolojiyi gelişmiş göz konforuyla harmanlamaya devam ederek NXTPAPER 3.0 gibi yeniliklerin diğer ürünlere de kazandırıyor ve teknolojiyi insan odaklı hale getirme vizyonunu güçlendiriyor.

Daha önce CES 2024’te ön gösterim yapılan TCL NXTPAPER 14 Pro hem iş hem de eğlence için tasarlanmış büyük bir 14″ 2.8K ekran sunuyor. TCL NXTPAPER 14 Pro şu anda Asya-Pasifik (APAC) bölgesinde satışta olup bu yıl içinde daha fazla pazara ulaşacak. MWC 2024’te NXTPAPER tablet serisi, göz konforundan ödün vermeden daha uygun fiyatlı bir seçenek olan TCL NXTPAPER 14 ile genişletildi. NXTPAPER 3.0 teknolojisiyle donatılan bu tablet, 2.4K çözünürlükte aynı kalitede 14.3 inç ekrana sahip ve bu yılın ilerleyen günlerinde daha fazla pazara ulaşacak. Ayrıca, 5G bağlantısına sahip ilk NXTPAPER tablet olan TCL TAB 10 NXTPAPER 5G de yakında ABD pazarına girecek. Kesintisiz 5G bağlantısını gelişmiş göz konforuyla birleştirmeye devam eden bu tablet, içeriği net ve kolay bir şekilde sunan 10,4 inç 2K NXTPAPER ekranıyla her zaman aile kullanımı için mükemmel bir cihaz olarak öne çıkıyor.

TCL 50 Serisi – Herkes için 5G taahhüdü ile her ihtiyaca uygun cihazlar

TCL, başta EMEA bölgesi olmak üzere daha geniş bir küresel kitlenin ihtiyaçlarını karşılamak için TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 ve TCL 501‘in de dâhil olduğu, yüksek hızlı internet özellikleriyle mobil deneyimi geliştirmek ve TCL’in bilinen performans ve değerini arayan kullanıcılara hitap etmek için tasarlanmış ek modelleri piyasaya sürdü.

TCL 40 NXTPAPER akıllı telefonun kısa süre önce Mobil Cihazlar için CES 2024 İnovasyon Ödülü ile ödüllendirildiği CES’te yaratılan heyecanın üzerine inşa edilen TCL 50 Serisi akıllı telefonlar şimdi EMEA pazarında önemli bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Bu yenilikçi cihazlar, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da şu anda mevcut olan TCL 40 NXTPAPER akıllı telefona ve TCL NXTPAPER 40 5G modeline katılıyor.

TCL, EMEA pazarına yönelik dört model daha sunuyor: TCL 50 5G, TCL 50 SE, TCL 505 ve TCL 501.

TCL 50 5G, iş ile eğlenceyi bir araya getirenler için uygun olup kullanıcının gününe istikrarlı bir ritim katıyor. Telefon güvenilir performans için 128GB+8GB (4GB+4GB RAM Genişletme) geniş belleğe ve pürüzsüz bir 6,6″ 90Hz HD+ ekrana sahip. Sürükleyici DTS 3D ses ve sağlam 5010mAh pil ile birlikte, kesintisiz eğlence ve bağlantı sunuyor. Aktif ve çok yönlü bir yaşam tarzı için ideal olan bu akıllı telefon, sadık bir yol arkadaşı. TCL 50 5G, Google™ tarafından Android Enterprise Recommended cihazı olarak da onaylandı.

TCL 50 SE, geniş 6,8 inç FHD+ ekranı ve sürükleyici DTS 3D sesiyle eğlence tutkunlarına hitap ediyor. Ek alan için genişletilebilir 12GB RAM ve 256GB depolama alanı ile adete çoklu görev ve medya kalesi. 33W hızlı şarj özelliğine sahip 5010mAh batarya, kullanıcının elektrik prizinden uzakta daha uzun süre keyif almasını mümkün kılıyor. TCL 50 SE, Google™ tarafından Android Enterprise Recommended cihazı olarak onaylandı.

TCL 505 ve TCL 501 akıllı telefonları ise performans, stil ve değeri bir arada sunuyor. TCL 505, akıcı gezinti için 90Hz yenileme hızına sahip geniş 6,75 inç HD+ ekranda maksimum görüntüleme sunuyor ve sürükleyici Stereo Çift Hoparlörler ile geliyor. TCL 501, 6.0 inç ekranda akıcı ve sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Telefonda, 3000mAh bataryalı sekiz çekirdekli işlemci ve tüm gün güvenilirlik için 32GB + 2GB depolama alanı bulunuyor. Bu modeller uygun fiyatlı ancak yetenekli cihazlar arayanlar için ideal bir arkadaş olarak dikkat çekiyor.

TCL; TCL 50 XL NXTPAPER 5G ve TCL 50 XE NXTPAPER 5G’yi ABD’de piyasaya sürdü. Seride ayrıca TCL 50 XL 5G, TCL 50 XE 5G ve normal ekranlı TCL 50 LE de yer alıyor ve böylelikle çeşitli tercihlere hitap etmek için daha fazla seçenek sunuyor. TCL, beş modelin tümünü ABD’de daha geniş bir tüketici kitlesine ulaştırmak için operatör ağını da genişleterek en son teknolojiyi mümkün olduğunca çok sayıda kullanıcıya ulaştırma kararlılığını da ortaya koyuyor.

TCL 5G akıllı bağlantılı cihazlar – Her yerde, her şey için 5G

TCL’in MWC 2024’teki lansmanında, şirketin 5G portföyünü genişleten bir dizi bağlantılı cihaz öne çıktı. Günlük IoT kullanım durumlarını güçlendirmek ve 5G’nin kullanımını ilerletmek için uygun fiyatlı 5G cihazlarının boşluğunu dolduran yeni TCL LINKKEY dongle serisi bunlardan birisi.

LINKKEY IK511, 5G RedCap* standardını temel alan dünyanın ilk dongle’larından biri ve 5G’nin daha erişilebilir hale getirilmesinde bir dönüm noktasına işaret ediyor. 5G RedCap, 5G eMBB’ye kıyasla maliyetleri ve güç tüketimini azaltarak kullanıcıların 5G özelliklerinden daha az harcama yaparak yararlanmasına yardımcı oluyor. Bu durumun yaklaşan 5G kurulumları için önemli bir ivme olacağı değerlendiriliyor.

LINKKEY IK512 ise 2,46 Gbps’ye varan hızlarıyla bant genişliği yoğun senaryolar için tasarlandı ve yüksek bant genişliği, sağlam, düşük gecikmeli bağlantılar gerektiren makineden makineye (M2M) ve tüketici uygulamalarının ihtiyaçlarını karşılıyor.

TCL ayrıca evlerde ve küçük işletme ortamlarında ultra hızlı ve güvenilir bağlantı sağlayan TCL LINKHUB HH132 Pro’yu da tanıttı. Router’ların gelişmiş Wi-Fi 6 teknolojisi ve aynı anda 256 cihazı destekleme kapasitesi kesintisiz, ara belleksiz bir çevrimiçi deneyim sağlarken, sofistike 5GHz 3T3R anten dizisi ölü bölgeleri ortadan kaldırmak için kapsama alanını genişleterek 600Mbps downlink ve 150Mbps uplink’e kadar hızlar sağlıyor.

TCL LINKKEY 5G dongle’lar ve TCL LINKHUB ev router’ı, teknik gelişimi kullanıcı merkezli tasarımla birleştirerek şirketin erişilebilir yeniliğe olan bağlılığını özetliyor.

TCL MOVEAUDIO Go – Kendinizi sese bırakın
Tüm bunların yanı sıra TCL, TCL MOVEAUDIO serisi içinde yeni bir cihaz da sunuyor. TCL MOVEAUDIO Go kulaklıklar, uygun fiyatlı ses için tonu belirliyor. Kristal netliğinde aramalar için 2 Mikrofon ve Çevresel Gürültü Engelleme (ENC) özelliğine sahip bu kulaklıklar hareket halinde olanlar için tasarlandı. MOVEAUDIO Go kulaklıklar, kullanıcının dinleme tercihlerine uygun 3 EQ modu ile 30 saat çalma süresi, kesintisiz oyun ve video akışı için gecikmesiz mod ve zahmetsiz bağlantı için Google Fast Pair ile kullanıcı dostu bir tasarım sunuyor. IPX4 derecesi ile dayanıklılık için tasarlanan bu kulaklıklar, kullanıcının yaşam tarzına ayak uyduruyor. Beyaz renkte mevcut olan bu kulaklıklar, işlevselliği uygun bir fiyat noktasında stil ile birleştirerek üstün ses kalitesini herkes için erişilebilir hale getiriyor.

*3GPP R17 5G RedCap standard