Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TD SYNNEX, AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinlik Statüsü aldı

TD SYNNEX, Amazon tarafından verilen ve bulut dünyasındaki liderleri belirleyen AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinliği ve Windows SDP için EC2 statülerinin sahibi oldu.

TD SYNNEX, AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinlik Statüsü aldı

 

TD SYNNEX, Amazon tarafından verilen ve bulut dünyasındaki liderleri belirleyen AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinliği ve Windows SDP için EC2 statülerinin sahibi oldu.

 

BT ekosistemi için lider bir küresel distribütör ve çözüm toplayıcısı olan TD SYNNEX (NYSE: SNX), AWS İş Ortağı Ağı içerisinde Amazon Web Services (AWS) Migrasyon Hizmetleri Yetkinlik ve Microsoft Windows Server Dağıtım Ortakları (SDP) için Amazon EC2 statülerini elde ettiğini duyurdu. Bu statüler, TD SYNNEX’in müşteri uygulamalarının migrasyonu ve modernizasyon yolculuklarını otomatikleştiren ve hızlandıran teknik yeterliliğini ve kanıtlanmış başarısını ortaya koyuyor.

 

AWS, startup’lardan küresel şirketlere uzanan bir yelpazede ölçeklenebilir, esnek ve uygun maliyetli çözümler sağlıyor. Bu çözümlerin sorunsuz entegrasyonunu ve dağıtımını desteklemek için AWS, müşterilerin derin endüstri deneyimi ve uzmanlığı olan AWS İş Ortaklarını seçmelerine yardımcı olmak için AWS Yetkinlik Programı ve AWS Hizmet Sunum Programı oluşturdu. TD SYNNEX de küresel iş ortakları ağının ve son kullanıcı müşterilerinin yararı için bu programlardan faydalanıyor.

 

TD SYNNEX AWS Bulut Çözümleri Başkan Yardımcısı Matt Fox yaptığı açıklamada,

“TD SYNNEX, AWS’nin Migrasyon Hızlandırma Programına (MAP) dâhil ettiği en iyi uygulamalardan, araçlardan ve süreçlerden yararlanarak küresel çapta tutarlı AWS migrasyon imkânlarını geliştirmek için yatırım yapıyor. Yetkin bir migrasyon ortağı olan TD SYNNEX, AWS tarafından daha önceki binlerce başarılı migrasyon sürecinde kanıtlanmış yaklaşımları kullanarak müşterilerinin buluta başarılı geçişlerini sağlamak için dünya çapındaki AWS ortaklarıyla birlikte çalışacaktır.” dedi.

 

AWS, migrasyon ve uygulama modernizasyonu konusunda kanıtlanmış başarılar elde etmiş ve teknik yeterliliğe sahip son derece uzman AWS İş Ortaklarıyla müşterilerin kolayca ve güvenle bağlantı kurmalarını sağlamak için AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinliğini başlattı. AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinliği ve Windows SDP için EC2, sektör liderlerini belirleme ve doğrulama gibi çok önemli bir rol oynuyor.

 

AWS Migrasyon Hizmetleri Yetkinliğini elde eden TD SYNNEX bu sayede sunduğu iş uzmanlığı, altyapı ve uygulama geçiş uzmanlığı, migrasyon araçları, eğitim ve profesyonel hizmetler ile müşterilerin buluta geçiş yolculuklarını hızlandıran bir AWS İş Ortağı olarak farklılaşıyor. Migrasyon Hizmetleri Yetkinliği iş ortakları, kanıtlanmış AWS MAP süreçlerinden, yaklaşımlarından ve metodolojilerinden yararlanabiliyor. TD SYNNEX ve iş ortakları için ayrıca AWS’ye geçişler; yapılandırılmış, değerlendirme odaklı bir yaklaşım sağlayan TD SYNNEX İş Yükü Migrasyon Değerlendirme programı ile de destekleniyor.

 

Hidden Lake Technology Satış Başkan Yardımcısı Mat Hodges ise açıklamasında şunları söyledi:

“TD SYNNEX ve Hidden Lake Technology’nin AWS Migrasyon Yetkinliğinden yararlanan uzmanlığıyla desteklenen FEMA IPAWS ile modernizasyon çalışmaları, uygulamaları en son standartlara yükseltmemizi ve sistemin güvenliğini, performansını ve güvenilirliğini güçlendirmemizi sağladı. IPAWS’ın kayıp çocuk uyarılarının yayılmasında oynadığı hayati rol göz önüne alındığında bu özellikle etkili olacak. Çünkü her iyileştirme, acil durumlara hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verme yeteneğimize doğrudan katkıda bulunmakta, sonuçta çocukların kurtarılmasına yardımcı olmakta ve toplumumuzun güvenliğini sağlamaktadır.”

 

TD SYNNEX’in AWS İş Ortaklarına sağladığı destekler hakkında daha fazla bilgi almak için www.tdsynnex.com/na/us/aws/ adresini ziyaret edebilirsiniz.