Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Teksan, “Yarın için birlikte” mottosuyla Antalya’da iş ortaklarıyla buluştu!

Enerji çözümleri sektörünün öncü şirketi Teksan, Antalya’da düzenlediği global bayi toplantısında Türkiye ve yurt dışından iş ortakları ile buluştu. “Yarın için birlikte” mottosuyla düzenlenen ve üç gün süren buluşmada, Teksan’ın 2022 yılındaki faaliyetlerinin yanı sıra 2023 yılı ve gelecek hedefleri paylaşıldı.

TEKSAN 2022 YILINDA DA KESİNTİSİZ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Teksan, Türkiye ve yurt dışından iş ortakları ile Antalya’da buluştu.

Enerji çözümleri sektörünün öncü şirketi Teksan, Antalya’da düzenlediği global bayi toplantısında Türkiye ve yurt dışından iş ortakları ile buluştu. “Yarın için birlikte” mottosuyla düzenlenen ve üç gün süren buluşmada, Teksan’ın 2022 yılındaki faaliyetlerinin yanı sıra 2023 yılı ve gelecek hedefleri paylaşıldı.  Yenilikçi çözümleri ile 25 yılı aşkın süredir kesintisiz enerjinin güvenilir adı olan Teksan, 2022 yılında ihracat yaptığı ülke sayısını 140’ın üzerine çıkarmayı başardı. Pandemi sonrası Türkiye ve dünya ekonomisinin zorlu bir sınavdan geçtiği 2022 yılını rekor ciro ve ihracat artışı ile kapatmaya hazırlanan şirket, “Birlikte güçlüyüz” diyerek iş ortaklarına 2023 yılında da büyümenin devam edeceği mesajını verdi.  

Teksan’ın Antalya’da gerçekleştirdiği global bayi toplantısına Türkiye ve yurt dışından davet edilen iş ortakları ile çalışanlarından oluşan 200’ün üzerinde kişi katıldı. Teksan UK’in de Yönetim Kurulu’nda yer aldığı Birleşik Krallık’taki jeneratör üreticileri ve tedarikçilerinin çatı kuruluşu AMPS’in (The Association of Manufacturers of Power generating Systems) Başkanı Paul Aitken de toplantı için Türkiye’ye geldi. Teksan yöneticilerinin de hazır bulunduğu global buluşmanın ikinci gününde düzenlenen gala gecesinde, iş ortaklarına şirketin 2022 yılı faaliyetleri ile ilgili bilgi verilirken, 2023 yılına yönelik büyüme beklentileri ve gelecek hedefleri paylaşıldı.

2022 yılında ihracat yapılan ülke sayısı 140’ı aştı, ihracat artışı yüzde 40’a dayandı

Gala gecesi, Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer’in açılış konuşması ile başladı. Tuncer’in ardından bir konuşma yapan AMPS Başkanı Paul Aitken konuşmasında sektörün İngiltere’deki durumundan, AMPS’in faaliyetlerinden ve Teksan UK ile olan iş birliklerinden söz etti. Daha sonra sahneyi devralan Teksan Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler ise gerçekleştirdiği sunumda Türkiye ve dünya perspektifinden mevcut durumu ortaya koyarak sektöre yönelik beklenti ve öngörüleri aktardı. Başeğmezler, Teksan’ın ihracattaki gücünü daha da artırdığı ve 140’dan fazla ülkeye ihracat yaptığı 2022 yılında yurt dışı satışlarının yüzde 40 artış göstermesini beklediklerini, yılı rekor ciro ile kapatmaya hazırlandıklarını vurguladı.

Teksan’ın Ar-Ge ve mühendislik gücü ile enerji çözümleri sektörünün geleceğinde önemli bir yer tutan yeni büyüme alanlarına ve üretim kapasitesinde artışa yönelik yatırımlar yaptıklarını belirten Başeğmezler, Teksan’ın geleceğe bakışı ve yeni ürünleri hakkında da bilgiler verdi.

Teksan iş ortakları ve çalışanları, toplantının ardından düzenlenen gala yemeğinde canlı müzik ve DJ eşliğinde doyasıya eğlendi. Teksan global bayi toplantısı için Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelerek Antalya’da buluşan Teksan iş ortakları, üç gün süren organizasyon sırasında Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeyi de ihmal etmediler. İş ortaklarına verilen golf eğitiminin ardından düzenlenen yarışmaya ilgi büyük olurken, Aspendos Antik Kenti’ne yapılan gezide de keyifli saatler yaşandı.

Teksan’ın global buluşması, üçüncü gün gerçekleşen sektör çalıştayı ile sona erdi. Teksan; sunumlar, ortak değerlendirmeler ve fikir alışverişi ile geçen çalıştayda, iş ortaklarının görüş ve önerilerine kulak verdi.

Teksan, global bayi toplantısında anlamlı bir çalışmaya da imza attı. Meme kanseri farkındalık ayı olan Ekim’e “LetsGetPink” sloganıyla dikkat çeken Teksan, bu aya özel ürettiği pembe jeneratörü iş ortaklarının beğenisine sundu. Pembe jeneratörün satışından elde edilecek gelirin meme kanseri ile mücadele çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla kullanılması planlanıyor.

Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer

Teksan, yeni ürünlerle 2023 için de hedef büyüttü

Teksan Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Ata Tuncer,

“Yarın için Birlikte” mottosuyla gerçekleşen global bayi buluşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, pandemi döneminde daha da kenetlendikleri ve güç birliği yaptıkları iş ortakları ile bir araya gelmekten mutlu olduklarını belirtti. Tuncer, Teksan’ın 2022 yılı faaliyetleri ve 2023 yılına ilişkin hedeflerini paylaştıkları toplantılarda, dünya ekonomisindeki gelişmeler ışığında sektöre yönelik beklentilerin de gündeme geldiğini belirtti.

Dünyanın zorlu sınavlardan geçmeye devam ettiği 2022 yılında Teksan’ın büyüme ivmesini kesintisiz sürdürdüğünü vurgulayan Ebru Ata Tuncer şunları söyledi:

“Dünyada iş yapmak giderek zorlaşıyor. Pandemi, tedarik zincirindeki bozulmalar, enflasyon, dünya ekonomisine yönelik resesyon beklentileri, Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş gibi pek çok zorluk, şirketler açısından yeni mücadele alanları doğururken bu dönemde doğru stratejilerin belirlenmesi ve bunların en iyi şekilde uygulanması her zamankinden daha fazla önem kazanıyor. Türkiye ve dünyadaki iş ortaklarımızla pandemi döneminde daha da güçlenen iş birliğimiz sayesinde, zorlukların üstesinden gelmeyi başarıyor ve yeni fırsatları yakalamaya gayret ediyoruz. Global bayi toplantımızda buna bir kez daha şahit olduk. Koşulsuz müşteri memnuniyetine öncelik veren yaklaşımımız, üretim kapasitemizi ve verimliliğimizi ileriye taşıyacak teknoloji ve dijitalleşme alanında attığımız adımlar, ana işimiz jeneratör üretiminin yanı sıra enerji sektörünün geleceğine yön veren yeni teknolojiler ve ürünlere olan yatırımlarımız sayesinde büyüme ivmemizi sürdürmeye odaklanıyoruz. Birleşik Krallık ofisimiz Teksan UK ve ABD ofisimiz Teksan USA LLC’nin bu bölgelerdeki satışlarımıza olan katkısı da artmaya devam ediyor. 2022’de bunu net olarak gördük. Beklentimiz 2023 ve sonrasında bu artışın süreceği yönünde. Teksan olarak büyüme ivmemizi 2022 yılında da kesintisiz sürdürdük. İhracat yaptığımız ülke sayısını 140’ın üzerine çıkardık. Yılı rekor ciro ve ihracatla kapatmaya hazırlanıyoruz. Hedefimiz 2023 yılında da bu büyümeyi sürdürmek.”.