Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır, Garanti Belgesi Korumaya Yetmiyor, ÇARE?

Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır, Garanti Belgesi Korumaya Yetmiyor, ÇARE? Sektördeki bu açığı kapatmak hedefiyle 14 yıldır hizmet veren Cepkask

Garanti Belgesi Telefonunuzu Korumaya Yetmez!

Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır?

Bir çoğumuz iyi paralar verip teknolojinin en iyi nimetlerinden faydalanmak için akıllı telefon alıyoruz. Peki garanti belgeleri cihazımızı korumaya yetiyor mu? Hayır. Bu noktada ne yapabiliriz diyorsanız çare Cep Kaskosu…

Garanti belgelerinin teknolojik cihazlarda oluşan kullanıcı hatalarını, çarpma ve düşürme sonucu kırılmaları, sıvı temasını, hırsızlık ve kapkaç mağduriyetlerini kapsamadığı biliniyor.Tüketicilerin binlerce lira ödeyerek satın aldıkları cihazlar, henüz taksitleri bitmeden bu sebeplerle bozuluyor. Cihazlar yetkili servislerce de garanti belgesi olmasına rağmen kullanıcı hatası denerek ekstra maliyet ödemek zorunda bırakılıyor.

Çare CepKasko!

 

Sektördeki bu açığı kapatmak hedefiyle 14 yıldır hizmet veren Cepkask, cep telefonlarına, garanti belgesinin kapsamadığı kullanıcı hatalarına karşı güvence hizmet paketi, orijinal teknik destek, sigorta hizmeti, tüketici danışma ve hukuki destek hizmeti sunuyor.

Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır, Garanti Belgesi Korumaya Yetmiyor, ÇARE?

Garanti belgelerinin, üretimden kaynaklanan teknik arızaları kapsadığı için cihazları korumaya yetmediğini, 14 yıldır satış sonrası hizmet sektöründe, tüketici memnuniyetini esas aldıklarını belirten Cepkask A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Gülgeç,

Sektörde bir ilk olarak, garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı, teknolojik cihazlara güvence hizmet paketi sunuyoruz. Türkiye genelinde, 5000’e yakın bayimizle tüketicilerin kolayca Cepkask güvence hizmet paketine ulaşmalarını sağlıyoruz.

Sadece 100 lira ile bir yıllık koruma mümkün!

Garanti asla Cepkask değildir. Garanti üretim hatalarını, Cepkask güvence hizmet paketi ise kullanım hataları ve hırsızlıkları karşılar. Kullanıcılar, özenerek aldıkları telefonlarını yıllık 100 TL’den başlayan fiyatlarla, 1 yıllık Cepkask güvence hizmet paketiyle koruyabilirler.

Akıllı Telefonlara Kasko Nasıl Yapılır? Telefon Kaskosu Nasıl Yapılır?

Bunun için, www.ekask.com.tr adresinden yapacağınız online başvuruda, “Cepkask” butonunu tıklayıp, ürün seçenekleri arasında cihazlarının kategorisini seçmeniz yeterli.” 

logo_cepkask