Sosyal Medya

Kripto Para

Tether, 3Achain ile Lugano’daki blockchain altyapısını bir ileri seviyeye taşıyor!

Tether, Lugano Belediyesi iş birliğiyle bölgede ana akım blockchain kabulünü geliştirmeye devam edecek. Bu kapsamdaki 3Achain işbirliğini duyurdu.

Tether, 3Achain ile Lugano’daki blockchain altyapısını bir ileri seviyeye taşıyor!

 

Tether, Lugano Belediyesi iş birliğiyle bölgede ana akım blockchain kabulünü geliştirmeye devam edecek.

Tether, İsviçre’nin Lugano Belediyesi ile yürütülen stratejik iş birliği kapsamında yeni bir gelişmeyi duyurdu. Şirket, 3Achain ile yapılan ortaklık anlaşmasıyla şehirdeki blockchain altyapısını bir ileri seviyeye taşımayı hedefliyor.

 

Dünyanın ilk ve en yaygın kullanılan stablecoin’ine güç veren blockchain özellikli platform tether.to’yu destekleyen Tether, şehrin dinamik blockchain altyapısını genişletmek üzere Lugano Belediyesi liderliğindeki 3Achain ile resmi olarak ortaklık kurulduğunu açıkladı.

 

Lugano, İsviçre’de ve dünya çapında Luga (LVGA) ismiyle kendi stablecoin’ini tanıtan ilk şehir olarak öne çıkıyor. Tether, halihazırda Lugano Şehri tarafından desteklenen resmî blockchain ve LVGA’nın temel altyapısını oluşturan 3Achain için bir doğrulama adımına ev sahipliği yapıyor ve bu önemli süreci yönetmeye devam ediyor.

 

Tether, şehrin blockchain altyapısını geliştirmeye devam edecek

 

Kamu, özel ve akademik ortaklar tarafından desteklenen bir girişim olan 3Achain; güvenlik, ölçeklenebilirlik ve merkezi olmayan yönetim unsurlarını Lugano’nun blokzincirinde birleştirmek amacıyla inşa edildi. Tether, 3Achain iş birliği kapsamında Lugano’nun yerel işletmeler için omurga işlevi gören ve şehrin yerel stablecoin’ini yönlendiren blockchain altyapısının genişletilmesinde ve geliştirilmesinde aktif rol oynayacak.

 

“Diğer belediyeleri sektörü yakından tanımaya davet ediyorum”

 

Konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Tether CTO’su Paolo Ardoino,

“3Achain ile geliştirdiğimiz ortaklık sayesinde, Lugano şehrinin bölgenin Bitcoin ve blockchain başkenti olarak büyümeye devam etmesini sağlayacağız. Bu önemli iş birliği, şehrin potansiyel fırsatları karşılayabilecek ölçeklenebilirliğe ve istikrara sahip olmasına olanak tanıyacak. Bu doğrultuda diğer belediyeleri de Lugano’nun geleceğine güç veren etkileyici ve vizyoner yönetimden ders almaya, sektörü yakından tanımaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Lugano Belediyesi, Bitcoin ve Tether ödemelerinin kapsamını genişletecek

 

Lugano Belediyesi ve Tether, Plan ₿ girişiminin tarafları olarak, şehrin finansal altyapı dönüşümünün temel taşı olarak hizmet sunan blockchain teknolojisinin kabulünü ve kullanımını hızlandırmak amacıyla güçlerini birleştirdi.

 

Lugano Belediyesi, Bitcoin ve Tether’i 350’den fazla noktada gerçekleşen işlemler için kullanmanın yanı sıra yakın dönemde vergi ve otopark gibi belediye ödemeleri için de devreye sokacak. Tüm bunlara ek olarak, Lugano şehri, resmî bir takas aracı olan özel dijital para birimi LVGA Token’ın tüm işlemlerde kullanımının önünü açacak. 3Achain için bir doğrulama adımına ev sahipliği yapma ve yönetme kararı, Mart 2022’de Lugano ve Tether tarafından imzalanan Mutabakat Zaptı’nın uygulanmasının bir başka ileri adımı olarak karşımıza çıkıyor.

 

Plan ₿ Hakkında

 

Lugano Plan ₿, Lugano Şehri ile Tether arasında, şehrin finansal altyapısını dönüştürmenin temeli olarak bitcoin teknolojisinin kullanımını hızlandırmak ve bundan yararlanmak için ortak bir girişimdir.

 

Plan, Lugano sakinleri için günlük yaşamın tüm yönlerini olumlu yönde etkileyecek şekilde blockchain ve Bitcoin’i şehir genelinde ölçeklendirecek. Yerel tüccarlarla yapılan küçük işlemlerden yıllık vergi ödeme gibi daha büyük olanaklara kadar blockchain, şehrin finansal alışverişinin temeli olarak hizmet edecek.