Sosyal Medya

Kripto Para

Tether (USD₮”) Tezos’ta Yerini Alıyor

Piyasa değeri ile en büyük stablecoin'e güç veren blokchain platformu tether.to'nun işletim şirketi Tether Operations Limited (“Tether”), Proof-of-Stake olmasıyla dikkat çeken Tezos üzerinden, Tether tokenlerini (“USD₮”) piyasaya sürecek. USD₮'nin Tezos'a eklenmesi, Web3 devrimini inşa etmek isteyen markalar ve kurumlar tarafından Tezos’un önde gelen seçimlerden olmasını destekleyecek.

Tether (USD₮”) Tezos’ta Yerini Alıyor

Piyasa değeri ile en büyük stablecoin’e güç veren blokchain platformu tether.to’nun işletim şirketi Tether Operations Limited (“Tether”), Proof-of-Stake olmasıyla dikkat çeken Tezos üzerinden, Tether tokenlerini (“USD₮”) piyasaya sürecek. USD₮’nin Tezos’a eklenmesi, Web3 devrimini inşa etmek isteyen markalar ve kurumlar tarafından Tezos’un önde gelen seçimlerden olmasını destekleyecek.

Tether’in şu anda 12 blockchain ağında bulunan USD₮’si, Tezos ekosistemini de, 72 milyar ABD Doları değerindeki ağın bir parçası olmaya davet ediyor. USD₮ Tezos üzerinden, ödemeler, DeFi ve daha farklı devrim niteliğindeki uygulamaları güçlendirmeyi hedefliyor.

Tether CTO’su Paolo Ardoino:

“Büyüyen ve dinamik topluluğumuza, dijital token alanındaki en büyük likiditeye sahip, istikrarlı ve güvenilir sabit coin’e erişim sunan USD₮’yi Tezos’ta başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Tezos hızla dikkatleri üzerine topluyor ve bu entegrasyonun platformun uzun vadeli büyümesi için önemli bir adım olacağına inanıyoruz.”

Tezos, dokuz güncellemesiyle blockchainler arasında benzersiz ve başarılı varlığını sürdüren tek katmanlı bir ağ. Zincir içerisinde yapılan güncellemeler, gaz maliyetlerini düşürürken, işlem hızını da artırdı. Son dönemde ise Tezos fikir birliği mekanizmasını, Cosmos’ Tendermint’inkine benzer bir BFT algoritması olan Tenderbake ile değiştirdi. Tezos, önde gelen Proof-of-Stake ağına özgü, sözleşme özetleri sunacak bir sonraki güncellemesiyle, benzersiz başarıdaki sicilini devam ettirmeye hazırlanıyor.

Papers Kurucusu Alessandro De Carli:

Papers Kurucusu Alessandro De Carli:

“USD₮’nin kullanıma sunulmasıyla birlikte Tezos DeFi ekosistemine giriş ve çıkış rampaları basitleştirildi, daha verimli hale getirildi. Tezos, diğer ağlarda olmayan yenilikçi uygulama tasarımlarına yer veren ve araçları kullanan örnek bir sistem. USD₮’nin Tezos’ta piyasaya sürülmesi şüphesiz yeni DeFi ürünlerinin önünü açacak. Tezos DeFi ekosisteminin hacmen büyümesi üzerindeki etkisinin dikkate değer olmasını bekliyorum.”

USD₮’nin Tezos’ta piyasaya sürülmesi, Tether’in büyüyen dijital varlık alanında iş birliğine ve öncülük etmeye olan bağlılığının bir kez daha altını çiziyor. Tezos, verim çiftçiliği protokolü Youves, merkezi olmayan değişim ve EVM köprüsü Plenty ve daha fazlasını içeren bir DeFi ekosistemine sahip. Piyasaya sürüldüğünde, Tether, ağ içinde mevcut olan piyasa değerine göre en büyük stablecoin olacak.

En fazla likiditeye sahip, istikrarlı ve yenilikçi stablecoin olan USD₮’nin piyasa değeri ise 72 milyar ABD dolarının üzerinde. USD₮, Algorand, Avalanche, Bitcoin Cash’in Basit Defter Protokolü (SLP), Ethereum, EOS, Liquid Network, Omni, Polygon, Tezos, Tron, Solana ve Statemine dahil olmak üzere çeşitli blockchainlerde çalışıyor. Tether, blokchain alanındaki büyüyen girişimleri, yeniliği desteklemek ve güçlendirmek için çalışmaya devam ediyor.