Sosyal Medya

Oyun Dünyası

TETO Games, E-Spor Tutkunlarını GameX Oyun Fuarı’nda Buluştu

E-spor tutkunlarının merakla beklediği fuar başladı. TETO Games, e-sporcuları ve turnuva organizatörlerini bir araya getiren en iyi e-sporcu deneyimine odaklanan platformuyla bu yılki GameX oyun fuarında yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan etkinlikte TETO Games, e-spor dünyasının en yeni trendlerini ve en heyecan verici gelişmelerini oyunseverlerle buluşturuyor.

TETO Games, E-Spor Tutkunlarını GameX Oyun Fuarı’nda Buluştu

 

E-spor tutkunlarının merakla beklediği fuar başladı. TETO Games, e-sporcuları ve turnuva organizatörlerini bir araya getiren en iyi e-sporcu deneyimine odaklanan platformuyla bu yılki GameX oyun fuarında yerini aldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan etkinlikte TETO Games, e-spor dünyasının en yeni trendlerini ve en heyecan verici gelişmelerini oyunseverlerle buluşturuyor.

 

E-sporcuları ve turnuva organizatörlerini bir araya getirerek en iyi e-sporcu deneyimine odaklanan platformuyla TETO Games, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en prestijli fuarı olan GameX’te yerini aldı. TETO Games, etkinlik alanıyla birçok oyunseveri tek çatı altında buluşturarak etkinlikte e-spor dünyasının en yeni trendlerini ve en heyecan verici gelişmelerini aktaracak. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik 30 Ağustos’ta kapılarını açtı.

E-Spor’da Rekabetçi Turnuvaların Yeni Evi

2022 Mayıs ayından bu yana e-spor turnuvaları düzenlemeye başlayan TETO Games, her ay düzenli olarak 10’dan fazla turnuva gerçekleştiriyor. Profesyonel ekibiyle ve gelişmiş altyapısıyla oyun dünyasının en üst seviye rekabetini oyunculara sunuyor. TETO Games platformu ile birlikte düzenlenen turnuvalar ödüllü Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics, PUBG: BattleGrounds ve PUBG MOBILE turnuvaları olarak karşımıza çıkıyor. En iyi oyuncu ve turnuva deneyimini sunmak adına oyun geliştiriciler ile görüşen ve entegrasyonlar sağlayan girişim, turnuvalar düzenleyebilmek adına hem PUBG’nin geliştiricisi olan Krafton hem de Valorant’ın geliştiricisi olan Riot Games ile iş birliği yapıyor.

TETO Games, E-Spor Arenasında Büyümeye Devam Ediyor

E-spor dünyasının yenilikçi girişimlerinden biri olan TETO Games, 46 bin aktif e-sporcu üyesi ile dikkat çekiyor. Son altı ay içerisinde, yaklaşık 130 turnuva düzenleyen platform, bu turnuvalarında her ay 4 bin 500’e yakın e-sporcuyu ağırladı. Platformunun başarısı, geniş katılımcı kitlesi ve sıkça düzenlenen turnuvalarla her geçen gün daha da büyüyor. TETO Games En iyi e-sporcu deneyimine odaklanarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefliyor. Fuar hakkında açıklamalarda bulunan Kurucu Emir Zengin,

“Sektörümüzün bir araya geldiği bu önemli fuarda TETO Games olarak yerimizi aldık. Hizmetlerimizi yüz yüze aktarırken oyunseverlerin yoğun ilgisi karşısında mutluluk duyuyoruz. Sektörümüze yeni bir soluk getirecek inovatif işlerimize devam edeceğiz” dedi.


TETO Games Hakkında: 2022 yılının ilk aylarında yerli bir girişim olarak Emir Zengin tarafından kurulan, Zafer Tokcanlı ve Volkan Şenol’un da takıma dahil olmasıyla teknoloji tarafında güçlenen ekip, temelinde organizatörlerin kendi turnuvalarını ücretsiz bir şekilde oluşturmalarına ve kolayca yönetebilmelerine olanak sağlıyor. E-spor turnuvaları konusunda uçtan uca bir hizmet sunabilen TETO Games; hakem, yayın, yayın yönetimi, yayın ve turnuva görselleri oluşturma, sunucu ve yorumcu hizmetlerine sahip eksiksiz bir altyapı sunmaktadır.