Sosyal Medya

Eğitim

TOBB ve sahibinden.com İşbirliği İle Mesleki Eğitim Kayıtlarında Yeni Dönem Başladı

TOBB ve sahibinden.com işbirliği ile emlak danışmanları ve motorlu kara taşıtı ticareti yapan ve yapacak kişiler için verilen mesleki uzmanlık eğitimlerinin yeni dönemi için başvurular başladı.

TOBB ve sahibinden.com İşbirliği İle Mesleki Eğitim Kayıtlarında Yeni Dönem Başladı

TOBB ve sahibinden.com işbirliği ile emlak danışmanları ve motorlu kara taşıtı ticareti yapan ve yapacak kişiler için verilen mesleki uzmanlık eğitimlerinin yeni dönemi için başvurular başladı. 10 Ocak 2022 tarihinde başlayacak ücretsiz eğitim programlarına başvurmak isteyenler www.uzmanlik.com üzerinden kayıt yaptırabiliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve sahibinden.com işbirliği ile hem emlak danışmanları ve motorlu kara taşıtı ticareti yapan kişilerin uzmanlaşması, hem de yeni girişimcilerin yetiştirilmesi için hayata geçirilen mesleki uzmanlık eğitimlerinin, 2022 yeni dönem eğitim programının kayıtları başladı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan Mesleki Uzmanlık Eğitimleri ile taşınmaz ticareti ve motorlu kara taşıtı ticareti sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellerin mesleki yetkinliklerini artırmak amaçlanıyor. Ayrıca, bu programla sektör profesyonelleri yetki belgesi sürecinde destekleniyor. Gayrimenkul ve araç ticaretine ilgi duyan ve bu sektörlerde iş kurmak isteyen yeni girişimcilerin de yönetmeliğe uygun şekilde sektöre adım atmaları hedefleniyor.

Eğitimlere şimdiye kadar 10 bin kişi başvurdu

İşini daha profesyonel yapmak isteyen herkese açık olan eğitim programına bugüne kadar 10 bin kişi başvurdu. 8 tanesi taşınmaz ticareti, 4 tanesi ise motorlu kara taşıtı ticareti alanında olmak üzere toplamda 12 adet düzenlenen eğitimlerin sona ermesiyle birlikte eğitim programlarını başarıyla tamamlayanlar sertifikalarını almaya hak kazandılar. Yeni dönem mesleki uzmanlık eğitimleri

10 Ocak 2022 tarihinde yeniden başlayacak. Ücretsiz eğitim programlarına başvurmak isteyenler www.uzmanlik.com üzerinden kolayca kayıt yaptırabiliyor.

Üniversite onaylı çevrim içi eğitimler dört farklı başlıkta ele alınıyor

Mesleki Uzmanlık Eğitimleri Sahibinden Akademi çevrimiçi eğitim platformu üzerinden canlı olarak veriliyor. Dört farklı başlıkta ele alınan eğitimler; Yasal Mevzuat ve Formlar, İş Yönetimi, Müşteri İlişkileri, Dijital Platformlarda Pazarlama konularını kapsıyor. Bu sertifikayı alan emlak profesyonelleri, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliği kapsamında Yetki Belgesi almak için ihtiyaç duydukları üniversite onaylı 100 saatlik eğitim şartını sağlamış oluyor.

Eğitimi tamamlayanlar, Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavlarından indirimli faydalanıyor

Sertifika programındaki sektörel eğitimlere ek olarak, katılımcılar Mesleki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Eğitimi’nden de faydalanabiliyor. TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesine ihtiyaç duyan tüm sahibinden.com kullanıcılarına, sınav ücretlerinde indirim sağlanıyor. Ek olarak eğitim programlarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazanan kişiler Avrupa Birliği hibe fonu çerçevesinde finansman desteği alma imkânı buluyorlar.