Sosyal Medya

Eğitim

tonguçAKADEMİ Online LGS Dershanesi bursluluk sınavı 14 Haziran’da gerçekleşecek

tonguçAKADEMİ Online LGS Dershanesi bursluluk sınavı 14 Haziran'da gerçekleşecek. Online LGS Dershanesi'nin 2024 yılı bursluluk sınavı 14 Haziran'da gerçekleşecek. 5 kişiye yüzde 100, 10 kişiye yüzde 50, 25 kişiye yüzde 25 eğitim bursunun verileceği sınava başvurular 14 Haziran saat 18:00'e kadar devam edecek.

tonguçAKADEMİ Online LGS Dershanesi bursluluk sınavı 14 Haziran’da gerçekleşecek

Online eğitim, yayıncılık ve teknoloji çözümleri sunan yenilikçi eğitim ekosistemi tonguçWORKS’un online eğitim platformu tonguçAKADEMİ tarafından hayata geçirilen Online LGS Dershanesi’nin 2024 yılı bursluluk sınavı 14 Haziran’da gerçekleşecek. 5 kişiye yüzde 100, 10 kişiye yüzde 50, 25 kişiye yüzde 25 eğitim bursunun verileceği sınava başvurular 14 Haziran saat 18:00’e kadar devam edecek.

tonguçWORKS‘un online eğitim platformu tonguçAKADEMİ tarafından 8. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanan Online LGS Dershanesi’nin 2024 yılı bursluluk sınavı 14 Haziran Çarşamba günü saat 19:00’da gerçekleşecek. 7. sınıftan 8. sınıfa geçecek öğrenciler için düzenlenen, 50 dakika sürecek olan sınavda Türkçe, matematik ve fen bilimlerinden 10, sosyal bilgilerden 5 soru olmak üzere toplam 35 soru olacak.

Sınava katılmak isteyen öğrenciler, TATS LGS Mobil Uygulaması (google play & app store) veya tongucdershanesi.lgs.istanbul adresinden 14 Haziran saat 18:00’e kadar kayıtlarını oluşturabilecek.

tonguçAKADEMİ Online LGS Dershanesi bursluluk sınavı akışı nasıl olacak?

Sınava katılacak öğrencilerin yayın öncesinde TATS LGS uygulamasından ya da tongucdershanesi.lgs.istanbul adresinden giriş yaparak, “online sınavlar” başlığı altındaki “Bursluluk Sınavı-1” optik formunu açmaları gerekiyor. Canlı sınavda sorular tek tek ve belirtilen branş sırasına göre ekrana gelecek. Sınav süresince ekrana her defasında bir soru gelecek ve ekranın sağ üst köşesinde süre geri sayımı olacak. Canlı sınavda öğrenciler isterse yayını geri alabilecek ve önceki soruları görebilecek. Sınav soruları YouTube’dan canlı olarak yayınlanırken, öğrenciler sorulara verdikleri cevapları TATS LGS uygulaması ya da bilgisayar/tablet üzerinden kendilerine tanımlanan hesaptaki optik forma girecekler. Sınavda, ilgili derse ait sorular bitince yaklaşık bir dakika arayla diğer branşın soruları ekrana gelecek.

5 kişiye yüzde 100, 10 kişiye yüzde 50, 25 kişiye yüzde 25 eğitim bursu

Sınav sorularının çözümleri aynı gün saat 21:00’de YouTube/tonguç LGS Hazırlık kanalında açıklanacak.  Sınav sonuçlarına göre tüm sorulara doğru cevap veren öğrenciler arasında yapılacak çekilişle Tonguç LGS Dershanesi 2024 için 5 kişiye yüzde 100, 10 kişiye yüzde 50, 25 kişiye yüzde 25 eğitim bursu verilecek.  Kazananlar, 1 Eylül 2023 tarihine kadar kayıt yaptırabilecek.

Sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrenci sayısı üçten fazla olursa 2024 LGS Dershanesi’ne kayıt için kazandıkları burs hakları çekilişle belirlenecek. Eğer sınavda tüm soruları doğru cevaplayan öğrenci olmazsa sırasıyla, en az yanlışı olan öğrencilerden ders ağırlıkları da (matematik, fen ve Türkçe sırası) dikkate alınarak listeler oluşturulacak ve çekiliş bu listeler üzerinden yapılacak.

tonguç 2024 LGS Dershanesi hakkında detaylı bilgi için: tongucakademi.com

Online LGS Dershanesi’nde neler var?

Yenilenen Online LGS Dershanesi’nde 8.sınıf içeriklerinin tamamı, hafta sonu 436 saat canlı dersler ve hafta içi etüt seanslarının yanı sıra kişiye özel koçluk sistemi, 16 kişilik canlı ve interaktif sınıflar, 19 adet kaynak kitap, 34 online deneme sınavı, rehberlik ve motivasyon videoları, aylık ilerleme raporları ve veli bilgilendirme sistemi gibi yenilikçi özellikler yer alıyor.