Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Toshiba TV, QA4C ve QL4C Quantum Dot renkli TV serilerini piyasaya sürdü

Toshiba TV, yeni Quantum Dot renkli çerçevesiz Tv'lerinin piyasaya sürülmesiyle ekrana daha fazla renk, ayrıntı ve canlılık getirecek şekilde ayarlandı.

Toshiba TV, QA4C ve QL4C Quantum Dot renkli TV serilerini piyasaya sürdü

Toshiba TV, yeni Quantum Dot renkli çerçevesiz Tv’lerinin piyasaya sürülmesiyle ekrana daha fazla renk, ayrıntı ve canlılık getirecek şekilde ayarlandı.

Tasarlanmış 65”/55”/50”/43” ekran boyutları, QA4C 4k HDR Android TVTM cihazları ve QL4C 4k HDR Akıllı TV’ler, evde sinema deneyimini hızlandırıyor. Quantum Dot Colour ile TV’ler, bir milyara kadar gerçek yaşam renginin kilidini açarak size bir sonraki seviye görüntü gerçekçiliği sunar. Sizi ekran eylemine daha derinden daldırarak, en üst düzeye çıkarırlar Toshiba TV’nin TRU Picture Engine ve Sound by Onkyo’nun yanı sıra Ql4c serisi için Dolby Atmos ve DTS Virtual:X gibi özelliklere sahip TV performansı.

Toshiba TV, QA4C ve QL4C Quantum Dot renkli TV serilerini piyasaya sürdü

Toshiba TV’lerin Avrupa’daki Pazarlama ve Ürün Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Barış Altınkaya,” QA4C ve QL4C TV dizilerini piyasaya sürmekten gurur duyuyoruz ” dedi. “Kuantum nokta renk teknolojisinin eklenmesiyle geniş görsel-işitsel özellik yelpazemiz sayesinde, müşterilerimizi ekran eylemlerine daha da yakınlaştırabileceğimize inanıyoruz. Her futbol maçını ve TV şovunu büyük ekran izleme deneyimine dönüştüren TV’ler, HDR ve ses teknolojilerinin özelliklerine dayanıyor parlak gerçekçi renk ve netliğin yanı sıra daha otantik ve sürükleyici bir ses sunmak için.”

Kuantum Nokta Rengi

Hayatı tam renkli olarak yakalamak için tasarlanan QA4C ve QL4C Quantum Dot renkli TV’ler, en parlak sahnelerde bile canlılıklarını koruyabilen daha hassas tanımlanmış ve gerçekçi renkler üretir. DC1-P3’ün %90’ını kapsayan renk gamı, bir milyara kadar geniş bir renk yelpazesi, görüntüleri tam olarak doğru tonlarda ve tonlarda sunar. Bu, Yeşiller ve kırmızılar gibi ana renklerin tüm ihtişamıyla standarttan çok daha iyi bir doğrulukla gösterilebileceği anlamına gelir LED TV.

Evde sinema izleme

Her iki TV aralığı da size evde ultra kullanışlı bir sinema deneyiminin keyfini çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Şık çerçevesiz bir tasarımdan kristal netliğinde 4k Ultra HD görüntüler sunarak ekran alanını en üst düzeye çıkarırlar, aynı zamanda size daha geniş, daha kapsayıcı görüş açıları getiriyor. Sinemadan ilham alan Dolby Vision HDR teknolojisi ile, içeriği tam olarak film yönetmenlerinin ve içerik oluşturucuların amaçladığı gibi görmenizi sağlayan ultra canlı, gerçekçi görüntüler de sunarlar.

Toshiba TV TRU resim motoru ve uzman görüntüleme modları

TV’lerin TRU resim motoru, izlediğiniz her şeyin ekran görüntüsünü iyileştirir. Size gerçekçi görüntüler sunmak için Tru Picture Engine, üç görüntü teknolojisinden yararlanır – Tru Çözünürlük, Tru mikro karartma ve TRU Akış. TRU çözünürlüğü, 4K olmayan yayınların görüntü kalitesini artırırken, TRU mikro karartma dinamik kontrast performansını artırır. TRU Flow, hareket bulanıklığını azaltır ve TV’lerin ayak uydurmasını ve pürüzsüzleştirmesini sağlar her aksiyon sahnesi ve futbol sahasındaki her mücadele için ekran hareketi. Özel görüntüleme modları sayesinde, tüm sporlarınız, filmleriniz ve oyunlarınız için TV ayarları da değiştirilebilir ve optimize edilebilir.

 

Onkyo, Dolby Atmos ve DTS Virtual tarafından ses ile sinema-at-home ses: X

TV’lerin entegre Onkyo tasarımlı hoparlörleri, zengin ve dinamik ses sunan ses performansını güçlendirir. Hem Dolby Atmos hem de DTS Virtual: X ile çalışan Q4LC TV hoparlörleri, ses kalitesini daha da artırır. daha sürükleyici sanal surround ses deneyimi. Bu, etrafınızdaki her yerden, hatta havai ses duymanızı sağlar. Hoparlörlerin hem Dolby Atmos hem de DTS Virtual:X ile uyumluluğu, çok yönlü, her şeyi kapsayan sesin keyfini çıkarmanızı sağlar hem Dolby Atmos hem de DTS’DEN geniş içerik kütüphaneleri.

 

Android TV

QA4C TV’ler, sevdiğiniz içeriğin daha fazlasını bulmanızı kolaylaştırır. Android TV ile Disney+, HBO, Netflix, Prime Video ve Twitch dahil olmak üzere çeşitli yayın hizmetlerinden filmlere ve şovlara erişebilirsiniz. Tüm indir Google Play’den favori uygulamalar ve oyunlar ve chromecast yerleşik TM ile akıllı cihazlardan doğrudan TV’nize fotoğraf, video ve müzik yayınlayın.

Toshiba Akıllı TV Platformu

Toshiba TV’nin Linux tabanlı işletim sistemi ile tasarlanan QL4C Akıllı TV’ler, Netflix, YouTube, Prime Video ve Twitch gibi büyük uygulamalardan ve akış hizmetlerinden en son eğlenceyi sunar.

Ses Kontrolü

Ne izlemeye karar verirseniz verin, her iki TV aralığı da bir ses asistanının desteğiyle daha uygun bir ev eğlence deneyimi sunacaktır. Her iki seri için de, hızlı bir şekilde uzaktan kumandanızdaki Google asistan düğmesine basın arama 500.000+ film ve gösterileri, ruh halinizi kontrol akıllı ev cihazları eşleştirmek için öneriler ve daha fazlası. QL4C serisi için, TV’leri sesinizle kontrol etmek için Alexa cihazlarınızı da kullanabilirsiniz.