Sosyal Medya

Otomobil

Toyota Alexa ve CarPlay’i 2018 Camry ve Sienna’ya Getiriyor

Toyota modern mobil kolaylıkları eski modellerine de getiriyor. Apple CarPlay ve Amazon Alexa 2018 Camry ve Sienna modellerine geliyor.

Toyota, Alexa ve CarPlay’i 2018 Model Camry ve Sienna Modellerine Getiriyor

Toyota modern mobil kolaylıkları eski modellerine de getiriyor. Toyota’nın bu modellerinde Alexa ve CarPlay kullanmak için en yeni modellerini satın almanıza gerek kalmadı.

Modern mobil kolaylıkları elde etmek için yepyeni bir Toyota almanıza gerek kalmadı. Japon otomobil üreticisi Amazon Alexa ve Apple CarPlay‘i (Maalesef Android Auto bu kapsamda yok) 2018 Camry ve Sieanna’ya ekleyebileceğini açıkladı.

Özellikle bu modeller, ABD kullanıcılarının çok ilgi gösterdiği modeller arasında yer alıyor. Ülkemizde de geçtiğimiz günlerde Toyota Hibrid Camry modellerini duyurdu.

Toyota’nın teknolojik planları özellikle ABD kullanıcıları için hep toz pembe değil aslında. Zira şirket 2021 yılında Bağlı Kısa Menzilli İletişim teknolojisini ABD’deki araçlarına kurma planlarını duraklatacağını da açıkladı. Bağlantılı araç sistemi için “daha büyük otomotiv endüstrisi taahhüdü” istiyor, ancak ihtiyaç duyulan 5.9GHz frekanslarını korumak için hükümetten destek bekliyor.

Yani sahip olduğunuz Toyota’ların birbirleri ile konuşmasını o zamana kadar beklemeyin.

Toyota modern mobil kolaylıkları eski modellerine de getiriyor

Autoblog