Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Transfer hizmetinin yeni adresi: ENUYGUN

Seyahat Sitesi Enuygun.com, otel, uçak ve otobüs bileti, araç kiralama hizmetlerine transfer hizmetini de ekledi.

 

Transfer hizmetinin yeni adresi: ENUYGUN

 

 

360 derece seyahat deneyimini sahiplenen Türkiye’nin Lider Seyahat Sitesi Enuygun.com, otel, uçak ve otobüs bileti, araç kiralama hizmetlerine transfer hizmetini de ekledi. Hava alanına gidiş ve gelişlerde Enuygun avantajlarıyla uçtan uca bir seyahat organizasyonu böylece tek bir platform üzerinden tüm seçeneklerle sunuluyor.

 

 

Enuygun, kullanıcılarına sunduğu uçak bileti, otobüs bileti, otel ve araç kiralama hizmetlerine hava alanı transferini de ekledi. Türkiye’nin en işlek 12 hava alanı için transfer sağlayan Enuygun, böylece kullanıcılarına 360 derece seyahat deneyimi sunma hedefini gerçekleştirdi.

Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan - CREAIF FOTOGRAF AJANSI

Yayına aldıkları transfer ürünüyle ilgili düşüncelerini aktaran Enuygun Ticaret Direktörü Orkun Özkan,

‘’Tüketici deneyimine verdiğimiz önem doğrultusunda seyahatin tüm aşamalarında olmayı başardık. Enuygun.com’u ziyaret eden bir tüketici, Türkiye ve dünyadaki tüm ulaşım akışı içinde kendisi için en uygun seçenekleri görebiliyor. Böylece sunduğumuz hizmet hem tatil severlere hem de iş seyahati yapacak kurumsal gezginlere kolaylık sağlıyor. Bu ürünümüzün de eklenmesiyle artık tatil severler nasıl bir tatil istediğine daha doğru karar verebilir, bütçesini düzenleyebilir, kendisine zaman kazandıracak araç kiralama ve transfer seçeneklerini de seyahat planına ekleyebilir. Tamamen kişiye özel bir tatil planını tüm seçenekleri değerlendirerek hızlı biçimde oluşturabilir. İş seyahatine çıkacak çalışanlar için de gerek çalışanlar gerekse şirketlerin ilgili departmanları uygun araç ve transfer hizmetini kolayca alabilir, zamandan ve seyahat masraflarından tasarruf edebilir.” dedi.