Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Turkcell, Herkese Ücretsiz Yaani Mail Hizmetini Başlattı

Turkcell, Herkese Ücretsiz Yaani Mail Hizmetini Başlattı. YaaniMail.com adresi üzerinden hemen adınıza ücretsiz email adresini alabilirsiniz.

Türkiye’nin yerli ücretsiz e-mail hizmeti devreye girdi, Yaani Mail kullanıcı adınızı hemen oluşturun

Turkcell, Herkese Ücretsiz Yaani Mail Hizmetini Başlattı. Hemen girip sadece adınıza email adresi alabiliyorsunuz. Bu ne demek, birçok ücretsiz email hizmetinde özellikle 5 harf’ten daha düşük isimler için email oluşturulmuyor, ancak ben [email protected] olarak oluşturmayı başardım. Buna müsade ediyor. Sizde deneyin…

Turkcell’in e-posta servisi Yaani Mail hizmete sunuldu. Türkiye’de geliştirilen Yaani Mail’i Turkcell kullanıcısı olmasanız dahi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Turkcell’in yerli arama motoru olarak devreye aldığı Yaani.com’un şimdi diğer rakiplerinin olduğu gibi herkesin kullanabileceği bir ücretsiz email hizmeti de var.

Yaani Mail için Turkcell abonesi olmak şart mı?

Hayır, Turkcell hizmeti olması mobil abonesi olmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Herkesin ücretsizce yeni hesap oluşturabileceğini biliyoruz.

Yaani Mail Kaydı için Hangi Bilgiler isteniyor?

Yeni mail hesabı oluşturmak için ad, soyad, doğum tarihi, gizli soru alanlarını doldurmanız yeterli oluyor. Dilerseniz hesap güvenliğini arttırmak için telefon numaranızı sisteme ekleyebiliyorsunuz.

Yaani Mail Ücretsiz olan Kapasitesi Ne Kadar?

Yaani Mail kullanıcılarına 2 GB e-posta saklama alanı sunuluyor. Turkcell kullanıcılarının e-posta gönderirken ve alırken yapacağı internet kullanımları internet paketinden eksilmeyecek.

Yaani Mail iOS ve Android Sürümlerini indirerek kullanabilirsiniz. Android 5.0 ve üzeri ya da iOS 11 ve üzeri işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden kullanabilirsiniz. Ayrıca Chrome, Safari ve Firefox tarayıcıları ile yaanimail.com üzerinden erişebilirsiniz.

iOS

Google Play Store Android