Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Turkcell’in Oyun Platformu Gamecell Duyuruldu!

Turkcell'in Oyun Platformu Gamecell Duyuruldu. Bu platform ile birlikte Turkcell de oyun pazarına giriş yapıyor.

Turkcell, oyuncular için yeni hizmeti Gamecell’i tanıttı.

Bu platform ile birlikte Turkcell de oyun pazarına giriş yapıyor. Yapılan lansmanda duyurulan bu oyun platformu, oyun severler için güçlü bir seçenek olmayı amaçlıyor.

Gamecell neler sunacak?

Turkcell ve BigKazan işbirliğiyle hayata geçen Gamecell, öncelikli olarak oyun satış hizmeti sunacak. Tüm oyunları aynı çatı altında toplama amacında olan bu platformda Buzz, Hive, Pin ve Market adında dört farklı alan bulunuyor. Sadakat Sistemi adı verilen bu içeriklerle sadece oyun satışı değil, oyunculara özel bir sosyal sistem kurulacak.

gamecell2

Oyun marketinde kullancılara faklı çözümler sunuluyor. Satın aldığınız oyunları cep telefonu faturanıza taksitlendirebileceksiniz. Ayrıca platformun ilk haftasında %25’lik bir indirimden de yararlanacaksınız.

Diğer bir önemli fırsat da kota sınırlamasının kalkması oluyor. Gamecell’de ise 20 TL ve üzeri oyun alan Superonline fiber kullanıcıları, istedikleri bir gün Turbo Butonu’nu kullanarak Adil Kullanım Kotası ve hız limitine takılmadan oyunlarını indirebilecekler. Böylece indirmiş olduğunuz oyunlar sizi internet sınırlaması kapsamına sokmayacak. Kısacası Gamecell, AKK dostu kampanyası ve taksitlendirme seçenekleriyle ön plana çıkıyor.